Neler Yeni

Çözüldü✓ 40-45k arası iş-oyun laptop önerisi lazım dostlar

Jacoben

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Ömer Kaan Önümlü

dlep

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Emin
Üstat son soru olarak 15 inç ile 17inç arasında soğutma farkı olur mu? Ondan korkuyorum da biraz.
i9 daha çok ısınır 17 inç belki bir tık 3 5 derece daha az ısınır ben olsam taşıma rahatlığı ve i9 için 15 alırdım.

Jacoben

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Ömer Kaan Önümlü
Arkadaşın attığı 17.3 inçlik Asus iş için büyük ve ağır kaçar. 2.6 kilo.
Daha hafif, sade olsun dersen şu daha mantıklı olur
Hocam arkadaşın attığı Asus değil Msi Katana'ydı ama ben onu sormuştum. Karıştırdınız galiba. Fiyat bandı yüksek olduğu için çok kararsız kaldım.
Bu fiyat bandında en mantıklı olan Victus ve Katana. İ9 kafamı çelmedi değil. Rendır programları için biçilmiş kaftan. İlk laptopum da MSI idi. 10 yıldır hala taş gibi çalışıyor. Msi Apache 2QD GE60 serisi. GTX950M olmasına rağmen ben ondan çok memnum kalmıştım. Bana mısın dememişti.

dlep

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Emin
Hocam arkadaşın attığı Asus değil Msi Katana'ydı ama ben onu sormuştum. Karıştırdınız galiba. Fiyat bandı yüksek olduğu için çok kararsız kaldım.
Bu fiyat bandında en mantıklı olan Victus ve Katana. İ9 kafamı çelmedi değil. Rendır programları için biçilmiş kaftan. İlk laptopum da MSI idi. 10 yıldır hala taş gibi çalışıyor. Msi Apache 2QD GE60 serisi. GTX950M olmasına rağmen ben ondan çok memnum kalmıştım. Bana mısın dememişti.
Kesinlikle i9 alınmalı

Jacoben

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Ömer Kaan Önümlü
An itibari ile almış bulunmaktayım. Yardımcı olan herkese teşekkürler. 6 ay taksit 54k'ya patladı. Ne faiz varmış ya. İnşallah beni üzmez. Bir sıkıntı çıkmaz. Para kolay kazanılmıyor.
11.png

Top Bottom