Ensar1453
80+ Silver
- Katılım
- 24 Mayıs 2022
- Mesajlar
- 2,090
- Reaksiyon skoru
- 887
Rtx 4060 daha güçlü %16 civarındahttps://ty.gl/9vgnawpnz62rw 44.5k attığınızı yok ediyor
Diğer konularda çok daha iyi bu dizüstü bilgisayar. Ayrıca RTX 5050'nin güncel teknolojiler olarak avantajı var.Rtx 4060 daha güçlü %16 civarında
Rtx 4060 daha güçlü %16 civarında
hocam cyberpunkta mesela daha iyiaynı rog olmasına rağmen
hocam cyberpunkta mesela daha iyiaynı rog olmasına rağmen
AAA oyunlar + mühendislik uygulamalarıBana forumlarda "x bütçeye laptop alınır mı ?" konusu açmak mantıklı gelmiyor artık özellikle 40 45K bütçelerde. Marka takıntısı mı dersin ? Onlara karşı koyu ve katı şekilde kronik sorunlara takılan kitle mi dersin cirit atıyor her çeşit insan var bende dahil. En iyisi içine sinen cihazı almak. Lenovo lenovo diye öneriyorlardı Recep bey anakart sorununa değinen bir kişi kanalında konuşturunca Lenovo önerenlere artık tepki geliyor. Oysa Ali (CihazTV) o video çekilene kadar bu soruna değinmişti üstüne de başka laptopların inceleme videosunu bile paylaşmıştı. Yani içerik üreticileri anladığım kadarıyla bilinen güvenilen markaları eleştirme trendine girdiler. Asus Allah'tan anakart yakmıyor o yüzden daha naif o tarafta konular ancak benim mesela Asus dendiğimde aklıma bu video geliyor.
Casper önermeyen vardı mesela Thunderobot 911X ile aynı model diye ve kendisi de Çin'li bir firma diye, Çin'li firma üretiyor Casper logo basıyor fason ürün diyerek Çin üretimi sanan bir kitle var oysa üretim tamamen Quanta'ya ait. Casper önermeyen kitleye Quanta deyince Quanta iyi diyor geçiyor. Lenovo LOQ intel işlemcili olanları öneren uzun süredir göremedim. Acer kaldı geriye bir de Gamegaraj. Asus ve bu iki marka olmasa laptop önerisi konular bomboş olacak daha doğrusu laptop öneremeyeceğiz çünkü artık moda Nvidia eleştirmek, AMD eleştirmek yani büyük markaları eleştirmek oldu. Yani Nvidia AMD eleştiren adam Asus'ta eleştirir Lenovo'da eleştirir yapacak bir şey yok be bu içerikler Casper eleştiren içeriklerden daha fazla izlendiği bir gerçek.
Not: Ofis laptopları yani oyun için laptop almayacaklar için o taraf daha rahat, Macbook gibi dev var mesela ve Macbook eleştirisine çok nadir denk geliyorum. Ekosistem eleştirisi olabiliyor bazen onlarda ama ofis laptoplarında kronik problemler daha az. Yani laptop alacak kişilere veya arkadaşlara forumdaşlara buradan tavsiyem ihtiyacınızı iyi belirleyin. Sadece oyun mu oynamak mı ? istiyorsunuz ve AAA oyunlar mı bunlar ? Yoksa sadece tasarım ve iş yapacağım ama kalan az zamanımda da hafif oyunlar da oynayacağım mı diyorsunuz ? Bu iki istek arasında önemli bir çizgi var.
gg yi alın hocam mfg teknolojisi kendi başına yener 4060ıAAA oyunlar + mühendislik uygulamaları