4070 ve 7500f darbogaz yapmaz mı ? (1080p) ayrıca bu işlemci için ne gibi bir sogutucu gerekır ?
Arkadaşlar 40 bin tl bütçem var. Bana çok iyi bir hazır sistem önerebilir misiniz?
eğer kendin toplarsan çook iyi bir sistem toplarsın. ay sonunu bekle yenı ekran kartları çıksın bi. sonra işlemci ve keran karrtını i2. el olarak al diger parçaları sıfır al topla kafana gore miss.Arkadaşlar 40 bin tl bütçem var. Bana çok iyi bir hazır sistem önerebilir misiniz?
Alıntıyı görüntüle
GEÇEN HAFTA PERŞEMBE GÜNÜ ALDIM DÜN GELDİ DÜN AKŞAM TEST ETME SANSIM OLDU
CSGO 250 FPS +
BENNERLORD 200 FPS +
PUBG ( BAKAMADIM AKICIYDI )
GİBİ OYUNLARDA
1080P
HEPSİDE her şey ULTURADA 140FPSALTINA DÜŞEN FPS YOKTU
bende şuan sorun yok![]()
PC HOCASI-GG12 / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG12 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış bir sistem tavsiyesidir. ASUS RX 7800 XT OC 16GB ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
Aslında bunu almayı düşünüyordum senin attığına da benzer aama cw şikayetinden dolayı kafam çok karışık
akşam sana vido atarım bakarsınbende şuan sorun yok
Çok iyi olur teşekkür ederimbende şuan sorun yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
akşam sana vido atarım bakarsın
40 bini geçiyor böyle ama teşekkür ederimeğer kendin toplarsan çook iyi bir sistem toplarsın. ay sonunu bekle yenı ekran kartları çıksın bi. sonra işlemci ve keran karrtını i2. el olarak al diger parçaları sıfır al topla kafana gore miss.
R5 7500F
RX 6900XT
32GB RAM
850W PSU
B650 ANAKART
1TB M2 GEN4 SSD
MONİTÖR OLARAK DA : 2. EL LG nano IPS veya MSI QD olan cıhazlara bak .
örn: https://www.sahibinden.com/ilan/iki...qhd-1ms-144-hz-hdr10-g-sync-1219926243/detay/
yapmaz, mümkünse 2k kullanılsın zaten. konuyu açan arkadaş 40bine sistem istemiş ben öneride bulundum. sistemi kafasında netleştirince bir bütçe ayırır ve monitör önerisi ister, o zaman da sisteme göre monitör öneririz.4070 ve 7500f darbogaz yapmaz mı ? (1080p) ayrıca bu işlemci için ne gibi bir sogutucu gerekır ?