hah gerçekden söylüyorsan ayrı şaka yapıyorsan ayrı yazık sanalaptop al
hocam birde DeepCool PF550 psu nasıldırİlginçmiş GameGarajın yüklenmemesi o sistemi illa alacağım diyorsan x2 ram yapıp alabilirsin diyebileceğim en son şey bu olur pek önerebileceğim bir sistem değil
80+ sertifikası var bu iyi bir şey 12v kanaldan 528W sağlayabiliyor iş görebilecek bir psu ama bir fsp değil yada diğer kaliteli markaların yanındahocam birde DeepCool PF550 psu nasıldır
bazı forumlarda çok kötü oldugu söylenmişde ondan sordum sıkıntı çıakrmaz değil mi götürür birde XPG mi yoksa bu mu80+ sertifikası var bu iyi bir şey 12v kanaldan 528W sağlayabiliyor iş görebilecek bir psu ama bir fsp değil yada diğer kaliteli markaların yanında
XPGbazı forumlarda çok kötü oldugu söylenmişde ondan sordum sıkıntı çıakrmaz değil mi götürür birde XPG mi yoksa bu mu
5060ti alacagına amd ekran kartı al kesinlikleSelamlar. 4 veya 5 güne bir kasa alcağaım. Bütçem 40k civarında. Öncelikle bu bütcede 9060XT 5060 Ti gerisinde 7800XT de teknoloji olarak çok geride FSR3 o yüzden AMD ekran kartlarına pek sıcak bakmıyorum. NVIDIA Reflex falan da var o yüzden bu bütçede küçük bir araştırma sonucu bu hazır sistemi buldum.
KASA sizce nasıl bu bütcede başka yani daha iyi ya da daha F/P kasa var mı? Sizce ne yapmalıyım?
Not: Kasada özelleştirme olarak ekran kartında INNO3D Twin OC yerine düz Twin OC siz versiyonu seçildi çünkü bence OC 30MHz'ye 800 TL vermeye değmze. Bir de RAM kısmında +285 TL ile 6000MHz RGB olan seçdim gerisi aynı. Yardım eden hereke şimdiden ço kteşekkürler.
Tebilondaki sistem 43k bandına alınabilir hale geliyor onun dışında gamegaraj daha mantıklı.yok hocam cidden buyrun ss acaba goodbye dpi ile mi açılmıyor ama sizin attıınız ss den ilerliyorum şuanAlıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eevt şu an 2 sistemide ayarladım ama çok arada Tebilon ile GameGaraj işlemciler aynı anakrt biri BIOSTAR biri MSI herhalde MSI daha iyidir zaten erkankartında Palit MSI gene dah iyidir RAM'de GameGaraj 32 ama twinmos işte bu sistem olursa ileride bir tane daha 16 laıp koyulabilir SSD WD blue GameGaraj cruial P310 burayı bilmiyorum kasa da XPG lander ile DeepCool herhalde XPG daha iyidir sogutucu aynı diytelim bu şekilde olunca Tebilon 900TL daha pahalı sence hangisi.
hocam amd ekran kartları istemiyorum ya5060ti alacagına amd ekran kartı al kesinlikle
hocam benmi max bütçem 41.5K max onuda özelletşricne ayzdım sizec ahngisi birdaha yazıyımTebilondaki sistem 43k bandına alınabilir hale geliyor onun dışında gamegaraj daha mantıklı.
Tebilondaki sistem 43k bandına alınabilir hale geliyor onun dışında gamegaraj daha mantıklı.
*La usta, masaüstü köleliktir ya! Nasıl ki insan manuel arabadan otomatiğe geçince amele olduğunu anlıyorsa, masaüstünden laptoba geçince de özgürlüğü hissediyorsun. Anan elinde hortumla bir kereden odaya dalıp “Çık lan, evi yıkıyorum” derse bari çantayı al git, nenenin yanına devam et oynamaya. Misafir gelince kapat kapağı, kaldır yukarı koy, dışarı çıkınca da “Misafir PC’ye musallat olmuş mudur acaba” diye düşünmezsin. Dama ya da balkona çıkıp döşeği ser, yanına meyve suyu, popkek, cips alıp film izlersin. Hele akşam 20:00-23:00 arası balkonda döşek, korku filmi favorim.hah gerçekden söylüyorsan ayrı şaka yapıyorsan ayrı yazık sana
Ben de 20klık masaüstü topladım 50k lık latoptan daha iyi performans verdiğini görünce çöpe giden 50k ya üzüldüm.*La usta, masaüstü köleliktir ya! Nasıl ki insan manuel arabadan otomatiğe geçince amele olduğunu anlıyorsa, masaüstünden laptoba geçince de özgürlüğü hissediyorsun. Anan elinde hortumla bir kereden odaya dalıp “Çık lan, evi yıkıyorum” derse bari çantayı al git, nenenin yanına devam et oynamaya. Misafir gelince kapat kapağı, kaldır yukarı koy, dışarı çıkınca da “Misafir PC’ye musallat olmuş mudur acaba” diye düşünmezsin. Dama ya da balkona çıkıp döşeği ser, yanına meyve suyu, popkek, cips alıp film izlersin. Hele akşam 20:00-23:00 arası balkonda döşek, korku filmi favorim.
Haftada en az bir kere odamı toplayıp bütün camları açar, 5-6 saat girmem odaya. Sadece 2 saatte bir fısfısı alıp odama sıkıp çıkarım. Mükemmel bir ortam oluşuyor, mutfak masasında veya evde başka bir yerde oyuna devam ederim. 12 sene masaüstü kullandım, toz almasın diye cam açmazdım, odam rutubet içinde kalırdı. İki hafta başka şehre gittik, PC yok, kriz geçirdim. O sırada Wolfteam’da dünya kadar hediye dağıttılar, alamadım; 7 yıl oldu hâlâ aklımda. ( 1 aylık takla, 1 aylık barut, 3 günlük legend pro vermişlerdi.)
5 sene önce Epic Games GTA5’i bedava verdi, o hafta hastanede dedeme refakatçiydim. Anama dedim, PC aç, Epic Games’e gir, GTA5’i kütüphanene ekle. Yapamadı, ben de alamadım, yedim darbeyi.
Son 3 senedir laptoba geçtim, yemin ederim özgürlük bu. FPS 30 eksik olabilir, ama 50K bütçeyle ASUS TUF al, RTX 4070 var zaten, 16 GB RAM var, 16 GB daha tak 32 yap, SSD 1 TB yap, keyfine bak. Özgürlüğün tadını çıkar.
Arkadaşlarımla bir evde toplanıp laptopları dizip yanyana oyun oynuyoruz. Ben uzaktayken neden gelmedim? Çünkü masaüstü kullandım. Şimdi 4 arkadaş yan yana oturup oyunların tadını çıkarıyoruz. Belki sen 120 FPS alıyorsun, biz 70-80 FPS alırız ama bizdeki tat sende olmaz kral.
ben yazdım yazdım spam var dedi chatgpty ye yazdırdım anasını ağlattı metnin neyse siz anladınız.
İyiymiş bu XDBen de 20klık masaüstü topladım 50k lık latoptan daha iyi performans verdiğini görünce çöpe giden 50k ya üzüldüm.
hocam sizce hangi sistemi almalıyım şuan aklımda psudan dolayı ve fazla pra vermemek içni gamegaraj varBen de 20klık masaüstü topladım 50k lık latoptan daha iyi performans verdiğini görünce çöpe giden 50k ya üzüldüm.
20k link masaüstü kesinlikle 50k lik laptopdan daha iyi olamaz kral at sistemi sana Bir link atayım bak laptoba hayret edersinBen de 20klık masaüstü topladım 50k lık latoptan daha iyi performans verdiğini görünce çöpe giden 50k ya üzüldüm.