çıfteli
80+
- Reaksiyon skoru
- 74
bizzat arkadaşım i5-13400F + Cooler Master Hyper 212 Black Edition combosu yaptı sağlam bir ekran kartı da takarsan senden iyisi yok hocam hem fiyat açısından hemde performans açısından iyi, ama yinede aklında bulunsun kasa uygunsa Noctua NH-D15 Ses seviyesi neredeyse yok 2 tane 140mm fan devasa soğutma kapasitesi biraz büyük kasa ister. Noctua NH-15 ve AMD Ryzen 7 7700X de mükemmel bir combodur ama amd istemediğine göre sana i5-13400F + Cooler Master Hyper 212 Black Edition sana uygun derim. Benim bildiğim bu kadar lütfen diğerlerine de iyice bir danış tam emin ol ona göre satın al.hocam haklısın zaten laptop alırsam mönitör felan çıkınca 50K oluyor bütce ama ben kasa tercihimdir ya sence hangi işlemci sogutucu sende bilgli bir abiye benziyon
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben laptop seviom arkadaş fps 60ın altına inmediği sürece benlik bir sıkıntı yok ki zaten laptopla çoğu oyunu genel olarak 100+ fps olarak oynuyorum sonra kapağından tutuyorum gidiyorum balkona ayağımı uzatıp epic+steam da indirimdeki oyunlara bakıyorum oyunlarımdaki karakter araba vs düzenlemeleri yapıyorum siz masaüstü alın beler yapacak bişey yok ben serin rüzgarın altında dötümü yayarak oynamayı izlemeyi seviyorum çürüyün lan masaüstündeAman laptoptan uzak durun. Soğutucu olarak ikisi de yeter 7500f 65w tdp değerine sahip ortalama soğutucu yeterli
Son düzenleme: