Neler Yeni

40 bin TL laptop öneirisi

i7-14700HX Victus ya da:

i7-14700HX Victus ya da:
taksit ile alacağım için amazon ve hepsiburada dan bakıyorum genlede. Omen güzel duruyor ona bakabilirim teşekürler

ne gibi sorun oldu acaba kronik bi sıkıntımı var?
kronik bi sıkıntı mı bilmiyorum. Sorun yazılımsaldı bilgisayarı açtığımda fanların çalışma hızı rastgele olarak değişiyordu ekran pikselleşip mavi ekran hatası alıyordum sonrasında. Geçen sene açtığım bir konu vardı lolde 4 fps alıyordum çoğu şeyi de denedim. DDU ile gpu driver silip yükledim düzelmedi format vs işe yaramadı. 2. kez gönderdim bu sefer iadeyi aldılar neysekı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ne gibi sorun oldu acaba kronik bi sıkıntımı var?

kronik bi sıkıntı mı bilmiyorum. Sorun yazılımsaldı bilgisayarı açtığımda fanların çalışma hızı rastgele olarak değişiyordu ekran pikselleşip mavi ekran hatası alıyordum sonrasında. Geçen sene açtığım bir konu vardı lolde 4 fps alıyordum çoğu şeyi de denedim. DDU ile gpu driver silip yükledim düzelmedi format vs işe yaramadı. 2. kez gönderdim bu sefer iadeyi aldılar neysekı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

öneri için teşekürler muhtelemen asus yada omene bakıcam

öneri için teşekürler muhtelemen asus yada omene bakıcam
çok fazla victus kullanıcısı var sorun sadece bende de olmuş olabilir yanlış yönlendirmiş olmayayım ama victusu çok sevemiyorum bu olaydan dolayı :widepeepo:

Geri