- Bütçe
- 40000
bütçe 40k 1-3 üstüne çıkabilirim attıklarım alınmaz ise nedenlerini yazabilirseniz sevinirim. Genellikle oyun oynayacağım
lenovo diğerlerine göre zayıf kalıyor. Victus'ta önermem geçen sene 1 ay başımı ağrıttı iadesi ile. Bozuk laptopu iadeden geri gönderdiler bile bile. Asus ya da Hp omen olabilir
bütçe 40k 1-3 üstüne çıkabilirim attıklarım alınmaz ise nedenlerini yazabilirseniz sevinirim. Genellikle oyun oynayacağım
taksit ile alacağım için amazon ve hepsiburada dan bakıyorum genlede. Omen güzel duruyor ona bakabilirim teşekürleri7-14700HX Victus ya da:
Acer Nitro 16 AN16-41-R08S NH.QLLEY.002 Ryzen 7 7840HS 16 GB 512 GB SSD RTX4060 16" Full HD Gaming Laptop Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Acer Nitro 16 AN16-41-R08S NH.QLLEY.002 Ryzen 7 7840HS 16 GB 512 GB SSD RTX4060 16" Full HD Gaming Laptop fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Acer Nitro 16 AN16-41-R08S NH.QLLEY.002 Ryzen 7 7840HS 16 GB 512 GB SSD RTX4060 16" Full HD Gaming Laptop özelliklerini incele...www.akakce.com
ne gibi sorun oldu acaba kronik bi sıkıntımı var?lenovo diğerlerine göre zayıf kalıyor. Victus'ta önermem geçen sene 1 ay başımı ağrıttı iadesi ile. Bozuk laptopu iadeden geri gönderdiler bile bile. Asus ya da Hp omen olabilir
kronik bi sıkıntı mı bilmiyorum. Sorun yazılımsaldı bilgisayarı açtığımda fanların çalışma hızı rastgele olarak değişiyordu ekran pikselleşip mavi ekran hatası alıyordum sonrasında. Geçen sene açtığım bir konu vardı lolde 4 fps alıyordum çoğu şeyi de denedim. DDU ile gpu driver silip yükledim düzelmedi format vs işe yaramadı. 2. kez gönderdim bu sefer iadeyi aldılar neysekıne gibi sorun oldu acaba kronik bi sıkıntımı var?
ne gibi sorun oldu acaba kronik bi sıkıntımı var?
öneri için teşekürler muhtelemen asus yada omene bakıcamkronik bi sıkıntı mı bilmiyorum. Sorun yazılımsaldı bilgisayarı açtığımda fanların çalışma hızı rastgele olarak değişiyordu ekran pikselleşip mavi ekran hatası alıyordum sonrasında. Geçen sene açtığım bir konu vardı lolde 4 fps alıyordum çoğu şeyi de denedim. DDU ile gpu driver silip yükledim düzelmedi format vs işe yaramadı. 2. kez gönderdim bu sefer iadeyi aldılar neysekı
Mesaj otomatik birleştirildi:
yeni aldığım laptop lolde 5 fps alıyor
13500h rtx 4060 hp victus modelini aldım dünden beri sorunlarla uğraşıyorum. böyle bir sorunla karşılaştım ilk olarak sonra olmamaya başladı. driver yükledim en son sürümü yine de 5 fps alıyorum yani 05 fps alıyorum. ne yapabilirim bilgisisi olan var mıforum.donanimarsivi.com
çok fazla victus kullanıcısı var sorun sadece bende de olmuş olabilir yanlış yönlendirmiş olmayayım ama victusu çok sevemiyorum bu olaydan dolayıöneri için teşekürler muhtelemen asus yada omene bakıcam