benimde hemen hemen aynı boyum 175 ama ayağım 44 parmaklarım kısa ve bence kotu sayılmaz ama ilginç oluyorArkadaşlar boyum tam 1.80 ama ayakkabı numaram 40 bu kötü ya da ilginç mi ayrıca ellerim de çok büyük sayılmaz nedense bu aralar çok kafama takmaya başladım (ellerim aslında iyi sadece parmaklar bir tık kısa)
Ayağın normale göre küçük ama bunu kafaya takman saçma.Arkadaşlar boyum tam 1.80 ama ayakkabı numaram 40 bu kötü ya da ilginç mi ayrıca ellerim de çok büyük sayılmaz nedense bu aralar çok kafama takmaya başladım (ellerim aslında iyi sadece parmaklar bir tık kısa)
Bir sorun yok sadece lafı geçince garipsenir mi ya da dışardan farklı gözükür mü diye korkuyorum aslında seviyordum çünkü hem istediğim ayakkabıyı bulabiliyorum hem de aşırı nüyük ayak istemiyordum ama işte kafama taktım nedense boyu 1.87 olup 40 giyen birini duymuştumboy 186 ayak 46-47 numara eller eldiven için xl-xxl ayakabı bulamıyorum genelde 44 numaraya kadar oluyor. eğer denge sorunu yaşamıyorsan sorun yoktur
Belki bir tık küçük diyebilirler çokta kafana takmaBir sorun yok sadece lafı geçince garipsenir mi ya da dışardan farklı gözükür mü diye korkuyorum aslında seviyordum çünkü hem istediğim ayakkabıyı bulabiliyorum hem de aşırı nüyük ayak istemiyordum ama işte kafama taktım nedense boyu 1.87 olup 40 giyen birini duymuştum
SağolBelki bir tık küçük diyebilirler çokta kafana takma