Neler Yeni

400-500 BİN BANDINDA 2. EL ARABA ÖNERİSİ

YouSuffer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yusuf
MERHABA ARKADAŞLAR BEN 400 500 BİN ARASI 2. EL ARABA ALMAYI PLANLIYORUM ÖĞRENCİYİM BENİM İÇİN GEREKLİ OLAN ŞEYLER BANA MASRAF AÇMAMASI ÖZELLİKLE PAHALI OLAN MOTOR ŞANZIMAN GİBİ VE UZUN SÜRE KULLANABİLECEĞİM BİR ARABA OLMASINI İSTİYORUM HIZ OLAYI HAKKINDA COK BEKLENTİM YOK AMA YİNEDE ATİK OLMASINI İSTERİM DAHA COK KONFOR VE GÜVENLİK TARAFINDAYIM TEŞEKKÜR EDERİM

Dodo93

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Doğan gelişigüzel
reno clio 4 1.5 dci manuel , reno symbol 1.5 dci manuel , peugeot 301 1.6 hdi manuel konfor güvenlik yok ama ekonomı ve problemsizlik var genc ve öğrenci olduğun için bagaj problem olmucaksa clio 4 1.5 dci manuel güzel iş yapar 150 bin km geçmesin aldığın araba

MERHABA ARKADAŞLAR BEN 400 500 BİN ARASI 2. EL ARABA ALMAYI PLANLIYORUM ÖĞRENCİYİM BENİM İÇİN GEREKLİ OLAN ŞEYLER BANA MASRAF AÇMAMASI ÖZELLİKLE PAHALI OLAN MOTOR ŞANZIMAN GİBİ VE UZUN SÜRE KULLANABİLECEĞİM BİR ARABA OLMASINI İSTİYORUM HIZ OLAYI HAKKINDA COK BEKLENTİM YOK AMA YİNEDE ATİK OLMASINI İSTERİM DAHA COK KONFOR VE GÜVENLİK TARAFINDAYIM TEŞEKKÜR EDERİM
Görünüşu önemli değilse punto al 2014

Dodo93

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Doğan gelişigüzel

Dodo93

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Doğan gelişigüzel
Aynen hocam sizce 1.4mu 1.3mu?
1.3 imkan varsa tartışmasız ama çok temiz 1.4 var ise lpg ile binilebilir ama çekiş ekonomi sağlamlık kesinlikle 1.3 dizel. 1.4 benzin ile binilirse üzer yakıtı fazla yağ yakma var kronik 1.4 fiat motorlarında ama temizi lpg ile binilebilir ama tork zayıf keyif vermez
Mesaj otomatik birleştirildi:

özellikle rampa bol şehirlerde dizel candır torksuz rampa yerlerde iş zor ankara gibi :)

1.3 imkan varsa tartışmasız ama çok temiz 1.4 var ise lpg ile binilebilir ama çekiş ekonomi sağlamlık kesinlikle 1.3 dizel. 1.4 benzin ile binilirse üzer yakıtı fazla yağ yakma var kronik 1.4 fiat motorlarında ama temizi lpg ile binilebilir ama tork zayıf keyif vermez
Kısacası 1.3 yani öylemi,peki sizin onerdiklerinizmi puntomu

Dodo93

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Doğan gelişigüzel
Kısacası 1.3 yani öylemi,peki sizin onerdiklerinizmi puntomu
hepsi güzel bütce ve araç durumuna bakarak keyif olarak içinize sineni alabilirsiniz 1.5 dci 1.3 multijet 1.6 hdi motorlar zaten problemsiz olması ve az yakması ile meşhurdur ustası bol parçası ucuzdur hepsinin bütcenizde en yeni en az km li temizi bulup alabilirsiniz ben 301 kullanıyorum 1.6 hdi 3 yıldır yakın arkadaşımda 1.5 dci kullandılar 2 tane arkadasım biri clio 4 biri symbol olarak hepsi memnundu bi arkadaşım 1.3 linea kullandı yıllarca bir arkadaşım 1.3 fioriono kullandı hala kullanıyor iş icabı yıllarca km lerce hiç biri neden demedi bir daha kapıma koymam demedi kimisi sattı yenisini aldım kimisi model değişti vs vs temiz olursa hiç biri üzmez bakımlı ve temiz olsun yeter sıfır değilse önceki sahipleri ve bakım durumu çok önemli antifiriz konulmamış araba almayın su kabı leş gibi ise kaçın heryer cürüktür motorun soğuk memleketlerden almaya bakın mecbur antifiriz ile biniyorlar

YouSuffer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sağol dostum benim pek bilgim yok arabalar hakkında şeyi sormak istedim bu paralara araba alrıken kaporta durumu nasıl olmalı boya değişen gibi şeylerde nelere dikkat etmeliyim ayrıca aldıktan sonra nelere dikkat etmeliyim gibi bilgilendirirseniz sevinirim

Dodo93

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Doğan gelişigüzel
hepsi güzel bütce ve araç durumuna bakarak keyif olarak içinize sineni alabilirsiniz 1.5 dci 1.3 multijet 1.6 hdi motorlar zaten problemsiz olması ve az yakması ile meşhurdur ustası bol parçası ucuzdur hepsinin bütcenizde en yeni en az km li temizi bulup alabilirsiniz ben 301 kullanıyorum 1.6 hdi 3 yıldır yakın arkadaşımda 1.5 dci kullandılar 2 tane arkadasım biri clio 4 biri symbol olarak hepsi memnundu bi arkadaşım 1.3 linea kullandı yıllarca bir arkadaşım 1.3 fioriono kullandı hala kullanıyor iş icabı yıllarca km lerce hiç biri neden demedi bir daha kapıma koymam demedi kimisi sattı yenisini aldım kimisi model değişti vs vs temiz olursa hiç biri üzmez bakımlı ve temiz olsun yeter sıfır değilse önceki sahipleri ve bakım durumu çok önemli antifiriz konulmamış araba almayın su kabı leş gibi ise kaçın heryer cürüktür motorun soğuk memleketlerden almaya bakın mecbur antifiriz ile biniyorlar
buraya alternatif olarak gücü zayıf ama 1.4 hdi motoruda koyabilirim 68 hp 170 190 tork civarı oda 1.3 multıjet gibi biraz güçsüz ama güzeldir onuda ekleyebilirsiniz listeye chiptunıng ile bu araçların çoğu farklı haller alabilir özellikle 1.3 ve 1.4 dizel arabaların gücü az onları canlandırır baya diğerleri sağlam zaten yaparsanız uçar :))

asko56

80+ Silver
ford fiesta temiz bulursun o paraya lpg otomatik biraz masraf yaparsın binersiz 2.el araç alıp masraf yapmayacagın araç yok

reno clio 4 1.5 dci manuel , reno symbol 1.5 dci manuel , peugeot 301 1.6 hdi manuel konfor güvenlik yok ama ekonomı ve problemsizlik var genc ve öğrenci olduğun için bagaj problem olmucaksa clio 4 1.5 dci manuel güzel iş yapar 150 bin km geçmesin aldığın araba
reis punto pek hoşuma gitmiyor görüntü olarak
Üstteki önerilere bakabilirsin görüntü için peguot benim hoşuma gitti bak istersen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,754
Üyeler
164,375
Son üye
my160128
Top Bottom