Neler Yeni

400 - 500 bin TL civarı araç onerisi

annymos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa
Arkadaşlar selamlar bir kaç haftaya içerisinde birtane araç almayı planlıyorum bütçem ortalama 400-500 bin civarı. Araçlar hakkında fazla bilgim yok . Bilgi sahibi kişiler yardımcı olursa çok makbule geçer şimdiden teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Muhammet ali civelek
Reis eger eski model araba kabul edersen Mercedes w210 biraz zor ama belki bulabilirsiniz veya Mercedes w124 kasa bulabilirsiniz ama dedigim gibi eski kasa bunlar ama suda var sizi sanayiye adim attirmaz motor gucunden yana sorun yasamassiniz ici genistir bu arabaların otomatik vites seçeneği de vardir ustelik koltuklarıda konforludur

kronoS58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
oguz
Reis eger eski model araba kabul edersen Mercedes w210 biraz zor ama belki bulabilirsiniz veya Mercedes w124 kasa bulabilirsiniz ama dedigim gibi eski kasa bunlar ama suda var sizi sanayiye adim attirmaz motor gucunden yana sorun yasamassiniz ici genistir bu arabaların otomatik vites seçeneği de vardir ustelik koltuklarıda konforludur
w124 alırsa sanayide artık bu arkadaşa uğrarım :D

kiyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Murat Aslan
w124 alırsa sanayide artık bu arkadaşa uğrarım :D
tam tersine w124 mercedesin en sağlam aracıdır.Almanlarda bir söz var dünyanın sonunu bir hamam böcekleri birde w124 ler görecektir diye.Yine aynı yılların s kasası w140 çıktığındada fabrikaya bundan iyisi tanrı yapar yazmışlardır ve tepkiler üzerine kaldırılmıştır.

kiyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Murat Aslan
Bence bu öneri saçma bu tarz arabaları alacak kişiler sormaz gider alır.Arkadaş daha güncel orta segment istiyor bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Reis w124 sanayiye uğratacak araba degil araba dedemde ve birçok tanıdığımda var araba sanayi yüzü görmez üstelik gayet de iyi arabadir
Dostum bilmeyenler genelde böyle konuşur bizim arkadaşta egeaya biniyor bmw sanayiden çıkmıyor diyip kendini avutuyor mlsf artık böyle :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Muhammet ali civelek
Bence bu öneri saçma bu tarz arabaları alacak kişiler sormaz gider alır.Arkadaş daha güncel orta segment istiyor bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum bilmeyenler genelde böyle konuşur bizim arkadaşta egeaya biniyor bmw sanayiden çıkmıyor diyip kendini avutuyor mlsf artık böyle :D
Evt aslinda haklisin bu soruyu soran adam muhtamalen guncel segment istiyor ama genede tavsiyede bulunmak istedim

Tabi cnm hic cikmiyor olurmu bmw sorsak arabacilar ben yazin sanayide Mercedes ve bmw servisinde çalıştım bıktım bmw lerden artik😃

kiyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Murat Aslan
Evt aslinda haklisin bu soruyu soran adam muhtamalen guncel segment istiyor ama genede tavsiyede bulunmak istedim

Tabi cnm hic cikmiyor olurmu bmw sorsak arabacilar ben yazin sanayide Mercedes ve bmw servisinde çalıştım bıktım bmw lerden artik😃
Bmw nazlı arabadır çalıştırmadan önce biraz okşaman sohbet etmen gerekir ama mercedes öyle mi neredeyse yakıt koyma bana ben gider gelirim diyecek

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Yiğit
Arkadaşlar selamlar bir kaç haftaya içerisinde birtane araç almayı planlıyorum bütçem ortalama 400-500 bin civarı. Araçlar hakkında fazla bilgim yok . Bilgi sahibi kişiler yardımcı olursa çok makbule geçer şimdiden teşekkürler.
istediğin kriterler neler?

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,392
İsim
Hacı
Corolla sol kasa.

Zørba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Hüseyin
Önceliklee Hangi Tip İstiyorsunuz
Taksi - Ticari - Cityvan
Eğer Hafif Ticari İsterseniz Size Florino Önerebilirim

Top Bottom