Arkadaşlar selamlar bir kaç haftaya içerisinde birtane araç almayı planlıyorum bütçem ortalama 400-500 bin civarı. Araçlar hakkında fazla bilgim yok . Bilgi sahibi kişiler yardımcı olursa çok makbule geçer şimdiden teşekkürler.
w124 alırsa sanayide artık bu arkadaşa uğrarımReis eger eski model araba kabul edersen Mercedes w210 biraz zor ama belki bulabilirsiniz veya Mercedes w124 kasa bulabilirsiniz ama dedigim gibi eski kasa bunlar ama suda var sizi sanayiye adim attirmaz motor gucunden yana sorun yasamassiniz ici genistir bu arabaların otomatik vites seçeneği de vardir ustelik koltuklarıda konforludur
tam tersine w124 mercedesin en sağlam aracıdır.Almanlarda bir söz var dünyanın sonunu bir hamam böcekleri birde w124 ler görecektir diye.Yine aynı yılların s kasası w140 çıktığındada fabrikaya bundan iyisi tanrı yapar yazmışlardır ve tepkiler üzerine kaldırılmıştır.w124 alırsa sanayide artık bu arkadaşa uğrarım
Reis w124 sanayiye uğratacak araba degil araba dedemde ve birçok tanıdığımda var araba sanayi yüzü görmez üstelik gayet de iyi arabadirw124 alırsa sanayide artık bu arkadaşa uğrarım
Bence bu öneri saçma bu tarz arabaları alacak kişiler sormaz gider alır.Arkadaş daha güncel orta segment istiyor bence.Reis eger eski model araba kabul edersen Mercedes w210 biraz zor ama belki bulabilirsiniz veya Mercedes w124 kasa bulabilirsiniz ama dedigim gibi eski kasa bunlar ama suda var sizi sanayiye adim attirmaz motor gucunden yana sorun yasamassiniz ici genistir bu arabaların otomatik vites seçeneği de vardir ustelik koltuklarıda konforludur
Dostum bilmeyenler genelde böyle konuşur bizim arkadaşta egeaya biniyor bmw sanayiden çıkmıyor diyip kendini avutuyor mlsf artık böyleReis w124 sanayiye uğratacak araba degil araba dedemde ve birçok tanıdığımda var araba sanayi yüzü görmez üstelik gayet de iyi arabadir
Evt aslinda haklisin bu soruyu soran adam muhtamalen guncel segment istiyor ama genede tavsiyede bulunmak istedimBence bu öneri saçma bu tarz arabaları alacak kişiler sormaz gider alır.Arkadaş daha güncel orta segment istiyor bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dostum bilmeyenler genelde böyle konuşur bizim arkadaşta egeaya biniyor bmw sanayiden çıkmıyor diyip kendini avutuyor mlsf artık böyle
Bmw nazlı arabadır çalıştırmadan önce biraz okşaman sohbet etmen gerekir ama mercedes öyle mi neredeyse yakıt koyma bana ben gider gelirim diyecekEvt aslinda haklisin bu soruyu soran adam muhtamalen guncel segment istiyor ama genede tavsiyede bulunmak istedim
Tabi cnm hic cikmiyor olurmu bmw sorsak arabacilar ben yazin sanayide Mercedes ve bmw servisinde çalıştım bıktım bmw lerden artik
istediğin kriterler neler?Arkadaşlar selamlar bir kaç haftaya içerisinde birtane araç almayı planlıyorum bütçem ortalama 400-500 bin civarı. Araçlar hakkında fazla bilgim yok . Bilgi sahibi kişiler yardımcı olursa çok makbule geçer şimdiden teşekkürler.
Evt oda Mercedes farki yagini suyunu yakitini koy dünyayi gezBmw nazlı arabadır çalıştırmadan önce biraz okşaman sohbet etmen gerekir ama mercedes öyle mi neredeyse yakıt koyma bana ben gider gelirim diyecek
Önceliklee Hangi Tip İstiyorsunuzArkadaşlar selamlar bir kaç haftaya içerisinde birtane araç almayı planlıyorum bütçem ortalama 400-500 bin civarı. Araçlar hakkında fazla bilgim yok . Bilgi sahibi kişiler yardımcı olursa çok makbule geçer şimdiden teşekkürler.