T.P.G. 80+ Titanium Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 24,370 23 Ocak 2021 #27 exra yazmış: yanlış yazmışım mikrofon ses kalitesi düzeltiyorum Devamı için tıklayın... E kulaklık alıyoruz mic değil. Aşırı çöp olmadıkça bakmaya mana yok.
exra yazmış: yanlış yazmışım mikrofon ses kalitesi düzeltiyorum Devamı için tıklayın... E kulaklık alıyoruz mic değil. Aşırı çöp olmadıkça bakmaya mana yok.
M monster00s 80+ Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 43 Dahası Reaksiyon skoru 10 İsim Selim aY 18 Şubat 2021 #28 Etheryum yazmış: hayır başka modelle karıştırdım Mesaj otomatik birleştirildi: 23 Ocak 2021 16.20 yi aç mikrofon kalitesi orda video başında o kulaklığı kullanıyor @Furkan Aslan mikrofon kalitesi olarak gördüğün gibi drop plus daha iyi Devamı için tıklayın... Drop plusla dc den bot şarkı komutuna gerek kalmıyor iyi teknoloji Direkt şarkı sesi karşıya gidiyo zaten mikrofondan
Etheryum yazmış: hayır başka modelle karıştırdım Mesaj otomatik birleştirildi: 23 Ocak 2021 16.20 yi aç mikrofon kalitesi orda video başında o kulaklığı kullanıyor @Furkan Aslan mikrofon kalitesi olarak gördüğün gibi drop plus daha iyi Devamı için tıklayın... Drop plusla dc den bot şarkı komutuna gerek kalmıyor iyi teknoloji Direkt şarkı sesi karşıya gidiyo zaten mikrofondan