OğuzKağan08
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
@ArdaMne zaman gelir bilgin var mı acaba ?
@ArdaMne zaman gelir bilgin var mı acaba ?
170 tl'lik kulaklık.drop plus ya da bu
Rampage RM-K3 Cashe 7.1 Surround Oyuncu Kulaklığı
Rampage RM-K3 Cashe 7.1 Surround Oyuncu Kulaklığı ürününün fiyatını öğrenmek ve online sipariş vermek için tıklayın!www.ciceksepeti.com
170 TL'lik kulaklık.
Rampage RM-K3 CASHE 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage RM-K3 CASHE 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage RM-K3 CASHE 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Gerçekten pes doğrusudrop plus ya da bu
Rampage RM-K3 Cashe 7.1 Surround Oyuncu Kulaklığı
Rampage RM-K3 Cashe 7.1 Surround Oyuncu Kulaklığı ürününün fiyatını öğrenmek ve online sipariş vermek için tıklayın!www.ciceksepeti.com
Bana Drop Plus stoğu sormayın ben sadece Fury ürünleri hakkında cevap verebilirim.
Hs50 Pro varken diğerlerinr bakma bile.400 500 TL kulaklık önerisi var mıdır?
başka kulaklıkla karıştırdımGerçekten pes doğrusu
O bütçeye göre çok alt seviye kalır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bana Drop Plus stoğu sormayın ben sadece Fury ürünleri hakkında cevap verebilirim.
Fury X kablolu versiyonu Şubat sonuna doğru gelecek ama onu alabilirsin.
mikrofon ses kalitesinde drop plus daha iyiHs50 Pro varken diğerlerinr bakma bile.
Nereden bu kanıya vardınız?ses kalitesi mikrofon kalitesinde drop plus daha iyi
hayır başka modelle karıştırdımÖnüne çıkan ürünü mü öneriyorsun?
Ses kalitesi diyorsun? Mic olarak profesyonel yayın yapmayacaksa önemli değil.hayır başka modelle karıştırdım
Mesaj otomatik birleştirildi:
16.20 yi aç mikrofon kalitesi orda
video başında o kulaklığı kullanıyor
@Furkan Aslan mikrofon kalitesi olarak gördüğün gibi drop plus daha iyi
yanlış yazmışım mikrofon ses kalitesi düzeltiyorumSes kalitesi diyorsun? Mic olarak profesyonel yayın yapmayacaksa önemli değil.