400 Bute Oyuncu Kulaklıgı Nelerdir

ElyyaK

80+ Silver
Reaksiyon skoru
372
400 Lirayı Geçmiycek Şekilde Bana Oyun İçin Yaratılmış Bir Kulaklık önerir misiniz? Yani Ses Kasmama aşırı yarayacak bir kulaklık onerirmisiniz alacagım kulaklık cunku dogru karar vermek istiyorum

evet 500 lıra hangı kulaklık var onu ogrenmek ıstemıstım suan 400 lıra butcem var net karar vermek ıstıyorum ses kasmak ıcın adamları daha ıyı duymak ıcın bır kulaklık almak ıstıyorum
Deminki konuda önerdiğimiz HS60 Pro’dan vazgeçtiniz sanırım.

yanı suan tam emın olamıyorum cogu kısı drop plus desede cogu kısı hs50 pro dıyor bıturlu karar veremıyorum
72 TL aşabilirseniz:

İtopya indirimlerinde 400 TL civarına düşüyor.

Drop Plus da cızırtı sorunu yaşanabiliyor. Alacaksanız yarı fiyatına sorunsuz versiyonunu yurt dışından alabilirsiniz. HS50 Pro ile yan yana konulacak bir kulaklık değil.

ama testlerde hyperx ses kalıtesını verdıgını soyluyorlardı
Drop Plus da cızırtı sorunu yaşanabiliyor. Alacaksanız yarı fiyatına sorunsuz versiyonunu yurt dışından alabilirsiniz. HS50 Pro ile yan yana konulacak bir kulaklık değil.

Fury X belki Cloud ll’ye yaklaşabilir. Drop Plus Cloud ll’nin tırnağı olamaz. O videoların çoğu sponsorlu. Öve öve bitirtmeyecekler tabii ki.

hs50 pro iyise gıbı baska kulaklık varmı 400 cıvarında
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

suan emın olmaya calısıyorum kusura bakmayın

Problem değil. Onun kalitesinde başka alternatif pek yok. Cougar Immersa Ti belki alternatif olabilir.

peki hyperx neden ıyı dıyorlar ozellıgı nedır onuda soylermısınız

Geri