Öneri 400 Hz Yeterli mi Yoksa 600 Hz Almaya Değer mi?

Yatırır ama karşılığını ne kadar alır emin değilim, o kadar yüksek Hz lerde farkı rekabetçi oyunda bile anlamak zor. Ama konu sahibi beklentisi ve bütçesine bağlı olarak istediğini alabilir tabi.
Hocam biraz daha prof takılıyorsa alabilir dediğim gibi her şey parada bitiyor 400hz alır içinde her zaman ukte kalır, 600 alır psikolojik olarak bile daha iyi hisseder sevmezse de satar

bütçe varsa alınır tabi ama ekstrem bi fark beklersen hayal kırıklığına uğrarsın ben aynı monitörün 280 olanını kullanıyorum 144 olanından geçmiştim oynayışıma çok bi etki etti diyemem

https://www.akakce.com/monitor/en-u...vot-ips-540-hz-oyuncu-u-fiyati,919469126.html şunu al geç ne uğraşıyorsun o kadar fazla para veriyorsunuz o 400 hz veya 600 hz farketmez bu da 540 hz ve piyasaya yeni girmiş marka ürünleride f/p sayılır öyle abartılı paralar vermene gerek yok çok zengin değilsen tabi.
çok gereksiz bi ürün zowienin 400lük olanı çok daha iyi bir cihaz belki 280 olanı bile olabilir bu hızlarda tn panel alınmalı

https://www.akakce.com/monitor/en-u...vot-ips-540-hz-oyuncu-u-fiyati,919469126.html şunu al geç ne uğraşıyorsun o kadar fazla para veriyorsunuz o 400 hz veya 600 hz farketmez bu da 540 hz ve piyasaya yeni girmiş marka ürünleride f/p sayılır öyle abartılı paralar vermene gerek yok çok zengin değilsen tabi.
1080p 27inçde pikseller çok belli oluyor yakından oynuyorsan beni baya rahatsız ediyordu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

45 lira memur maaşıyla geçinen biriyim. 15 lira kiraya gidiyor. Anla artık gerisini
Hocam maddi durum bu şekildeyse ve herhangi bir dükkan kira gelirin yoksa bence biraz parana yazık olur gibi geldi

1080p 27inçde pikseller çok belli oluyor yakından oynuyorsan beni baya rahatsız ediyordu

Hocam maddi durum bu şekildeyse ve herhangi bir dükkan kira gelirin yoksa bence biraz parana yazık olur gibi geldi
aynı fikirdeyim aylık kira hariç 30 kalıyorsa mantıksız olur parana emeğine yazık

Ya zaten şöyle bir durum var hocam. Bu monitörü alırken aynı anda pc de toplayacam. Bilgisayara aylık 9 bin lira taksit gidecek. 53 binlik olan 600 hertz monitörü alırsam 9 taksit yapmam gerekiyor en az. o da işin içine girince aylık ödemem 15 bin lira olacak. Ha bir de tabi monitörden 12 bin lira vade farkı yiyecem. Ama 400 hertz olanı alırsam çok kolay ödeyebilirim. 600 hertzi de öderim fakat durum ortada işte.

Ya zaten şöyle bir durum var hocam. Bu monitörü alırken aynı anda pc de toplayacam. Bilgisayara aylık 9 bin lira taksit gidecek. 53 binlik olan 600 hertz monitörü alırsam 9 taksit yapmam gerekiyor en az. o da işin içine girince aylık ödemem 15 bin lira olacak. Ha bir de tabi monitörden 12 bin lira vade farkı yiyecem. Ama 400 hertz olanı alırsam çok kolay ödeyebilirim. 600 hertzi de öderim fakat durum ortada işte.
ben attığım 3 modelden birini öneririm fark hissedeceginizi sanmam

Hocam insanlar deli gibi indirim ararken sizin 12bin vade farkı ödemeniz biraz tuhaf olur bence kendinizi sıkıp yormayın 400lük alın kafanız rahat olsun

aklında bulunsun n11de mediamarkt üzerinden alırsan kupon uygulanıyor ben 280 olanını aldım 20kya düşmüştü 1500 kupon kullandım üstüne de garantiden 3 taksit yaptım 1000 küsür de puan verdi ucuza geldi bayağı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,628
Üyeler
183,148
Son üye
JohnKruss
Geri