Öneri 400 Hz Yeterli mi Yoksa 600 Hz Almaya Değer mi?

ben attığım 3 modelden birini öneririm fark hissedeceginizi sanmam
Zowie öncelikli tercihimdi aslında fakat inceleyecem attıklarınızı hocam saolun elinize kolunuza sağlık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam insanlar deli gibi indirim ararken sizin 12bin vade farkı ödemeniz biraz tuhaf olur bence kendinizi sıkıp yormayın 400lük alın kafanız rahat olsun
Haklısınız aslında 400 mantıklı gelmeye başladı. Çok saolun

aklında bulunsun n11de mediamarkt üzerinden alırsan kupon uygulanıyor ben 280 olanını aldım 20kya düşmüştü 1500 kupon kullandım üstüne de garantiden 3 taksit yaptım 1000 küsür de puan verdi ucuza geldi bayağı
Bilgilendirmen için çok teşekkür ederim hocam not alıyorum bu dediklerini. Çok saolun

Zowie öncelikli tercihimdi aslında fakat inceleyecem attıklarınızı hocam saolun elinize kolunuza sağlık

Haklısınız aslında 400 mantıklı gelmeye başladı. Çok saolun
Rica ederim hocam benim tavsiyem eğer ki maaşınız geliriniz yüksekse aldığınız paraya acımayacaksanız alın demekti ama böylesi daha iyi 400hz modellerine bakabilirsiniz

Kardeşim zaten senin 400, 600 gibi fps değerleri alacağın oyunlar sayılıdır. O da 9800x3d rtx 5090 bir sistemde valo cs gibi oyunlarda alırsın. E sporcu değilsen 144hz üstü farklı anlamazsın bile. Benim tavsiyem 400hz'i de alma, sonuçta 1080p TN panel. Onun yerine Samsung Odyssey G8 al, 4K OLED 240hz müthiş bir monitör. Bence insan gözüyle 240hz son derece yeterli.

çok teşekkür ederim hocam düşünceleriniz için
Hocam 360 dan fazlası cidden gereksiz . 300 ün üstüne çıktınız mı O oyunları oynayan kitlenin %80 inden daha yüksek Hertz de oynarsınız otomatikman . E Soorcular bile hertzde 500 ün üstüne çıkmıyorlardır diye düşünüyorum.

Kardeşim zaten senin 400, 600 gibi fps değerleri alacağın oyunlar sayılıdır. O da 9800x3d rtx 5090 bir sistemde valo cs gibi oyunlarda alırsın. E sporcu değilsen 144hz üstü farklı anlamazsın bile. Benim tavsiyem 400hz'i de alma, sonuçta 1080p TN panel. Onun yerine Samsung Odyssey G8 al, 4K OLED 240hz müthiş bir monitör. Bence insan gözüyle 240hz son derece yeterli.
Bir mesajımda belirtmiştim aslında fakat okumamışsınız sanırım. Şuan asus rog 32 inç 4k oled kullanıyorum hocam. Fakat 32 inç olduğu için rekabetçide oynanmıyor. Rekabetçi için bir monitör şart şuan bana. 400 hertz olanı çok rahat alabiliyorum bütçemi zorlamıyor bile. 600 hertz bir tık zorluyor sadece. Ve tabi değer mi değmez mi onu bilemedim o yüzden sormak istedim.

Hocam 360 dan fazlası cidden gereksiz . 300 ün üstüne çıktınız mı O oyunları oynayan kitlenin %80 inden daha yüksek Hertz de oynarsınız otomatikman . E Soorcular bile hertzde 500 ün üstüne çıkmıyorlardır diye düşünüyorum.
Çok teşekkür ederim. 400 olanı alacam gibi. Bütçemi zorladığına değmez gibi 600 olan.

Bana 144Hz ile 360Hz monitörlerde oyun oynatsalar farkı anlamam bile herhalde, o yüzden çok doğru yorum yapamam sanırım ama 400Hz zaten çok yüksek bir değer olduğu için 20 bin daha verip 600Hz almak mantıklı değil bence. Piyasada 20-30 bin liralara 540Hz monitörler var zaten.
Öyle olmuyor kral 144hz den 380hz geçtim dağlar kadar fark var. Ben fark etmem diyecek adam çıkamaz. Direk ilk geldiğinde demiştim buneymiş böyle kaymak gibi. Aynı zamanda valoda falan op ile felaket flick atılıyor o akıcılık hissinin getirdiği mentalite ile birazda

Hocam daha önce 360 hertz kullanıp sattığım için aynı modelin 400 hertz olanını pek alasım gelmiyor. biraz böyle çılgınlık yapıp 600 yapıştırasım geliyor. Fakat diğer tarafım da +200 hertz için 20 bin lira fazladan verdiğine ya değmezse diyor. Kısacası iki ucu bklu değnek misali kaldım arada.
Peki bu zowie hayranlığı ne hocam gerekmi var e sporcumusun radiant yayıncımısın. 540hz bi monitör çek keyfine bak okadar istiyorsa bende asus rogun 380hz si var immo 3 peakım yetiyor fazlasıyla beni 600hz de yapsalar oynayışım değişmeyecek bunu 144hz den geçince anlamıştım

insanlara yanlış bilgi vermeyin 9800x3d işlemci ortalama bir ekran kartıyla bile 500fps in üstüne çok rahat çıkar. Ek olarak normal biriysen 144 den sonra farketmezsin diye bir şey yok. Anneme bile test ettirmiştim aldığımda 380hz yi 144hz ye göre çok daha güzel hissiyatı var diyordu

Katılıyorum 360hz en ideali çok önemsiyorsan hz işini. Çoğu radiant yayıncıda 360hz kullanıyor. Sadece sponsorluktan 540hz gelmişler kullanıyor onlar ayrı

Son düzenleme:
Öyle olmuyor kral 144hz den 380hz geçtim dağlar kadar fark var. Ben fark etmem diyecek adam çıkamaz. Direk ilk geldiğinde demiştim buneymiş böyle kaymak gibi. Aynı zamanda valoda falan op ile felaket flick atılıyor o akıcılık hissinin getirdiği mentalite ile birazda

Peki bu zowie hayranlığı ne hocam gerekmi var e sporcumusun radiant yayıncımısın. 540hz bi monitör çek keyfine bak okadar istiyorsa bende asus rogun 380hz si var immo 3 peakım yetiyor fazlasıyla beni 600hz de yapsalar oynayışım değişmeyecek bunu 144hz den geçince anlamıştım

insanlara yanlış bilgi vermeyin 9800x3d işlemci ortalama bir ekran kartıyla bile 500fps in üstüne çok rahat çıkar. Ek olarak normal biriysen 144 den sonra farketmezsin diye bir şey yok. Anneme bile test ettirmiştim aldığımda 380hz yi 144hz ye göre çok daha güzel hissiyatı var diyordu
Hocam zowie hayranlığı şurdan geliyor. Konuda dile getirmiştim tekrar söyleyim , geçen sene zowie 360 hertz kullanıyordum ve cs2'de o kadar iyi oynuyordum ki burdan ifade etmem mümkün değil. Sonra tabi yanlış karar alıp sattım. Şimdi tekrardan almam gerekiyor ve zowie ile yaşadığım güzel tecrübelerden sonra farklı bir marka ile devam edip risk almak istemiyorum. Zowie'den memnunum yani sadece hertz konusuna takıldı kafam. 400 olanı rahatça alabiliyorum. 600 ise bütçemi bir tık zorluyor. Değer değmez bilemem. Sadece sormak istedim sizlere.

Hocam zowie hayranlığı şurdan geliyor. Konuda dile getirmiştim tekrar söyleyim , geçen sene zowie 360 hertz kullanıyordum ve cs2'de o kadar iyi oynuyordum ki burdan ifade etmem mümkün değil. Sonra tabi yanlış karar alıp sattım. Şimdi tekrardan almam gerekiyor ve zowie ile yaşadığım güzel tecrübelerden sonra farklı bir marka ile devam edip risk almak istemiyorum. Zowie'den memnunum yani sadece hertz konusuna takıldı kafam. 400 olanı rahatça alabiliyorum. 600 ise bütçemi bir tık zorluyor. Değer değmez bilemem. Sadece sormak istedim sizlere.
Benim tavsiyem 400hz liği alın geçin. Benimde hz takıntım vardı özellikte valoda yüksek ranklarda oynamaya başlayınca. Diyordum 144hz yim adamlarla denk değilim avrupada herkes yüksek hz dir falan. Bayağı bir takıntı olmuştu hz. Şimdi 380hz geçtim, oyunculuğumda belirgin artış olmadı mantıken olmasında zaten. Maximum akıcılıktan dolayı movementlerim ve flicklerim daha kolay geliyordu yapması

360 dan 400 e geçeceğine 600 e geç bence ama indirim beklesen daha iyi gibi

zowie'nin 400 hertz modeliyle 600 hertz modeli arasında sizce extradan 20 bin lira vermeye değecek fark var mıdır ?

55k 600hz tn panele verecegine 53kya asus pg27aqdp alabilirsin, 1440p480hz ve oled. tn panelden çok daha hızlı ve sadece e spor oyunlari değil gündelik dizi film izlerken veya hikayeli oyun oynarkende işine yarar. zaten 480 ile 600 hz farkını anlayamazsin diye düşünüyorum

80 yaşında bunamış morugun teki degilsen bal gibide anlarsın 144hz uzerini, tabi bir yere kadar mesela ben 360 ile 480 farkını çok az hissediyorum. 9800x3d gibi güçlü işlemci lazım fakat 5090 a gerek yok, valorant oynamadigim için net bir şey söyleyemem ama cs2de 1440p low ayarlarda 600-700 fps sabit alıyorum (5070ti ile) muhtemelen valoda dahada fazladır. bir tek tn panel yorumuna katılıyorum, hem olede göre hız avantaji yok hemde renkler iğrenç duruyor

55k 600hz tn panele verecegine 53kya asus pg27aqdp alabilirsin, 1440p480hz ve oled. tn panelden çok daha hızlı ve sadece e spor oyunlari değil gündelik dizi film izlerken veya hikayeli oyun oynarkende işine yarar. zaten 480 ile 600 hz farkını anlayamazsin diye düşünüyorum

80 yaşında bunamış morugun teki degilsen bal gibide anlarsın 144hz uzerini, tabi bir yere kadar mesela ben 360 ile 480 farkını çok az hissediyorum. 9800x3d gibi güçlü işlemci lazım fakat 5090 a gerek yok, valorant oynamadigim için net bir şey söyleyemem ama cs2de 1440p low ayarlarda 600-700 fps sabit alıyorum (5070ti ile) muhtemelen valoda dahada fazladır. bir tek tn panel yorumuna katılıyorum, hem olede göre hız avantaji yok hemde renkler iğrenç duruyor
Hocam 32 inç 4k oled var şuan elimde zaten. dizi film ve hikaye oyunları için tatmin oluyorum. rekabetçi oyunlar için monitörüm yok sadece

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,342
Üyeler
183,100
Son üye
Ax9ghcz
Geri