Öneri 400 Hz Yeterli mi Yoksa 600 Hz Almaya Değer mi?

knk yine gelmiş hz farkı yok diyenler 20 tl sana koymicaksa 600 al ama 400 kafi para meselesi
Hocam bütçeden yana sıkıntı olsa zaten hiç 600 düşünmezdim. Fakat gereksiz harcama yapmak da istemem yani. 20 bin lira fark az değil. Siz ikisi arasında ciddi fark var mı diyorsunuz yani ?

Hocam bütçeden yana sıkıntı olsa zaten hiç 600 düşünmezdim. Fakat gereksiz harcama yapmak da istemem yani. 20 bin lira fark az değil. Siz ikisi arasında ciddi fark var mı diyorsunuz yani ?
yani aslında 600hz daha fazla vurmasın immoyum yani 144 hz ama

Hocam kusura bakmayın da 400Hz bile fazla değil mi ya? Aradaki farkı anlamak mümkün mü? İş olarak ilgilenip para kazanmıyorsanız bence o kadar harcama yapmayın. 20K çok ciddi bir para günümüz ekonomisinde bile. 400'de vuramadığınız adamı 600'de de vuramazsınız gibi geliyor bana.

Hocam kusura bakmayın da 400Hz bile fazla değil mi ya? Aradaki farkı anlamak mümkün mü? İş olarak ilgilenip para kazanmıyorsanız bence o kadar harcama yapmayın. 20K çok ciddi bir para günümüz ekonomisinde bile. 400'de vuramadığınız adamı 600'de de vuramazsınız gibi geliyor bana.
Açıkçası şuan rekabetçi oyun için monitör ihtiyacım var hocam. Almışken de en top seviyeyi mi alsam yoksa bir tık altını mı alsam bilemedim. Geçen senelerde 360 hertz zowie kullanırken gayet iyi oynuyordum. 400 olanını alırsam da muhtemelen aynı oynayacam. Fakat 600'e çıkarsam belirgin bir fark olur mu ve extradan 20 bin lira paranın hakkını verir mi onun peşindeyim sadece.

bence al ya. Senin için bu iş önemliyse ve buna harcayacak paran da varsa al. Bana kalırsa 180 üstü fazla bile ama tutkusu bu olan biri için elindeki cihazın en üst seviye olması ayrı bir haz verir eminim ki.

Hocam nasıl farkı anlayamıyorsunuz bilemiyorum 165hzden 240a geçtiğimde bile farkı açık şekilde hissetmiştim
Bana 144Hz ile 360Hz monitörlerde oyun oynatsalar farkı anlamam bile herhalde, o yüzden çok doğru yorum yapamam sanırım ama 400Hz zaten çok yüksek bir değer olduğu için 20 bin daha verip 600Hz almak mantıklı değil bence. Piyasada 20-30 bin liralara 540Hz monitörler var zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Açıkçası şuan rekabetçi oyun için monitör ihtiyacım var hocam. Almışken de en top seviyeyi mi alsam yoksa bir tık altını mı alsam bilemedim. Geçen senelerde 360 hertz zowie kullanırken gayet iyi oynuyordum. 400 olanını alırsam da muhtemelen aynı oynayacam. Fakat 600'e çıkarsam belirgin bir fark olur mu ve extradan 20 bin lira paranın hakkını verir mi onun peşindeyim sadece.
İstiyorsan ve paran varsa al millete çok bakma sen aradaki fiyat farkına değer mi diye sorarsın millet 100hzden sonrası önemli değil der xd

Hocam nasıl farkı anlayamıyorsunuz bilemiyorum 165hzden 240a geçtiğimde bile farkı açık şekilde hissetmiştim
6 ay kadar monitörü 60Hz kullandım hiç fark etmedim, bir ara aklıma geldi kontrol ettim düşük olduğunu görünce yükselttim rekabetçi işlerde önemi var biliyorum ama benim gibi normal kullanıcı çok anlamıyor.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İstiyorsan ve paran varsa al millete çok bakma sen aradaki fiyat farkına değer mi diye sorarsın millet 100hzden sonrası önemli değil der xd
Hocam daha önce 360 hertz kullanıp sattığım için aynı modelin 400 hertz olanını pek alasım gelmiyor. biraz böyle çılgınlık yapıp 600 yapıştırasım geliyor. Fakat diğer tarafım da +200 hertz için 20 bin lira fazladan verdiğine ya değmezse diyor. Kısacası iki ucu bklu değnek misali kaldım arada.

6 ay boyunca monitörü 60Hz kullandım hiç fark etmedim, rekabetçi işlerde önemi var biliyorum ama benim gibi normal kullanıcı çok anlamıyor.
Tahmini olarak 5-6 yıldır cs oynuyorum ve son 2 yıldır daha çok zevk alıp üstüne gidiyorum, dediğim gibi 165hzden 240a geçtiğimde ciddi manada oynayışım değişti fazla akıcı gözükmeye başladı o yüzden arkadaşın maddi sıkıntısı yoksa ki 4k 32inç oled monitör kullanıyor ona o kadar bayılmış. Bu monitöre de parayı yatırabilir

zowie'nin 400 hertz modeliyle 600 hertz modeli arasında sizce extradan 20 bin lira vermeye değecek fark var mıdır ?

180 üstü şov eğer esporla uğraşmıyorsan

Hocam daha önce 360 hertz kullanıp sattığım için aynı modelin 400 hertz olanını pek alasım gelmiyor. biraz böyle çılgınlık yapıp 600 yapıştırasım geliyor. Fakat diğer tarafım da +200 hertz için 20 bin lira fazladan verdiğine ya değmezse diyor. Kısacası iki ucu bklu değnek misali kaldım arada.
Sahibindeki ilanlara bak eğer çevrende satan varsa alıcı gibi git dene cs deneyebilir miyim de izin verirse kullan Eğer sıfır ürünü taksitli almayacaksan 0a yakın ikinci el de alabilirsin

Tahmini olarak 5-6 yıldır cs oynuyorum ve son 2 yıldır daha çok zevk alıp üstüne gidiyorum, dediğim gibi 165hzden 240a geçtiğimde ciddi manada oynayışım değişti fazla akıcı gözükmeye başladı o yüzden arkadaşın maddi sıkıntısı yoksa ki 4k 32inç oled monitör kullanıyor ona o kadar bayılmış. Bu monitöre de parayı yatırabilir
Yatırır ama karşılığını ne kadar alır emin değilim, o kadar yüksek Hz lerde farkı rekabetçi oyunda bile anlamak zor. Ama konu sahibi beklentisi ve bütçesine bağlı olarak istediğini alabilir tabi.

dostum sana çok güzel bi tavsiye vereyim mi çok zengin değilsen verebilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,880
Üyeler
183,178
Son üye
ensr
Geri