Neler Yeni

400 tl gamepad önerisi

El-Bâbin_Şubin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Ergonomi ve titreşim olarak haklısınız bende ağır seviyorum soruna çözüm olarak farklı pil ve içindeki kablo ile kullanmak bide güncellemek işe yaramadı eğer başka bi çözüm varsa evet anlatırsan iyi olur bide garanti ile değişim yaparsam sıfır kutulu mu gelir yoksa sadece gamepad mi
Bunu dene bende işe yaramadı ama çoğu kişide işe yaramış.
Ben o problemi şöyle çözdüm gamepadi x moduna al aygıt yöneticisinde bulup sağ tık özellikler yap cihazı kaldır. Sonra yeniden başlatma gelir, gamepadin alıcısını çek ve yeniden başlat sonra gamepadi d moduna al ve alıcıyı tak. Bu şekilde eşleştir bu bende kesin çözüm oldu. Gamepadi bilgisayara tanıttıktan sonra x moduna tekrar alabilirsin bir problem çıkmayacaktır sonrasında denetim masası donanım ve ses aygıtlar yazıcıdan gamepadi bul sağ tık özellikler donanımdan tekrar özelliklere gel ayarları değiştire tıkla ve güç yönetiminden güç tasarrufunu kapat işe yarar.
Uzun uzun anlattım anlamadığın bir yer olursa yaz anlatırım.

Baran 99

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Baran
Üstteki yöntem olmadı senin yöntemi deniyim birde
Ben o problemi şöyle çözdüm gamepadi x moduna al aygıt yöneticisinde bulup sağ tık özellikler yap cihazı kaldır. Sonra yeniden başlatma gelir, gamepadin alıcısını çek ve yeniden başlat sonra gamepadi d moduna al ve alıcıyı tak. Bu şekilde eşleştir bu bende kesin çözüm oldu. Gamepadi bilgisayara tanıttıktan sonra x moduna tekrar alabilirsin bir problem çıkmayacaktır sonrasında denetim masası donanım ve ses aygıtlar yazıcıdan gamepadi bul sağ tık özellikler donanımdan tekrar özelliklere gel ayarları değiştire tıkla ve güç yönetiminden güç tasarrufunu kapat işe yarar.
m

Baran 99

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Baran
Ayarları değiştir kısmındayım ama güç yönetimi bölümü yok
m
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam onun orijinalini yani marka basılmamış halinin linkini atabilir misin
Sayılı bi adı vardı hatırlamıyorum ama arıycam bulursam atarım

easysmx 9101

Başkasıyla yaşadığım bişeyden ötürü burda niye yalan söyliyim ki 😂 galiba ilk defa hakaret duydun emin ol hayatındaki insanlar senin haberin olmadan çok daha ağırını yapıyordur 😉
Bir şey yapman gerektiğini söylemedim, sözüne güvenmediğimi belirttim.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Erdoğan Eren Özdemir
Arkadaşlar merhaba bir süre foruma bakamamıştım. F710 benim pek hoşuma giden bir gamepad olmamıştı. Monster gamepad de Playstation tarzına geçtiği için almayacağım.
Sanırım Gc30 alıcak gibiyim. Ama gc30'da sol analog kronik sorunlu diyorlar kullananlar yardım edebilir mi?

Eğer seçenek olmazsada Monster Pusat pro'da alabilirim.

Satashke

80+ Bronze
Arkadaşlar merhaba bir süre foruma bakamamıştım. F710 benim pek hoşuma giden bir gamepad olmamıştı. Monster gamepad de Playstation tarzına geçtiği için almayacağım.

Sanırım Gc30 alıcak gibiyim. Ama gc30'da sol analog kronik sorunlu diyorlar kullananlar yardım edebilir mi?

Eğer seçenek olmazsada Monster Pusat pro'da alabilirim.
Hocam GameSir G4 Pro düşünürseniz bugün geldi ürün. Kutusunu açmadım henüz. Almak isterseniz özelden görüşebiliriz. Aliexpress üzerinden bakabilirsiniz ürüne. ( Kardeşi T4 Pro dan daha premium )

Top Bottom