Bir şey yapman gerektiğini söylemedim, sözüne güvenmediğimi belirttim.Yani ne yapabilirim
Bir şey yapman gerektiğini söylemedim, sözüne güvenmediğimi belirttim.Yani ne yapabilirim
Ergonomi ve titreşim olarak haklısınız bende ağır seviyorum soruna çözüm olarak farklı pil ve içindeki kablo ile kullanmak bide güncellemek işe yaramadı eğer başka bi çözüm varsa evet anlatırsan iyi olur bide garanti ile değişim yaparsam sıfır kutulu mu gelir yoksa sadece gamepad mi
mBunu dene bende işe yaramadı ama çoğu kişide işe yaramış.Logitech f710 Windows 10 Bağlantı Sorunu Kesin Çözüm - Teknop.NET
Logitech f710 windows 10 bağlantı sorunu yaşamakta bunun çözümünü kesin olarak sunmak istedik. Sürücü kullanılmıyor, yüklenmedi, aygıt kullanılmıyor gibiwww.teknop.net
Ben o problemi şöyle çözdüm gamepadi x moduna al aygıt yöneticisinde bulup sağ tık özellikler yap cihazı kaldır. Sonra yeniden başlatma gelir, gamepadin alıcısını çek ve yeniden başlat sonra gamepadi d moduna al ve alıcıyı tak. Bu şekilde eşleştir bu bende kesin çözüm oldu. Gamepadi bilgisayara tanıttıktan sonra x moduna tekrar alabilirsin bir problem çıkmayacaktır sonrasında denetim masası donanım ve ses aygıtlar yazıcıdan gamepadi bul sağ tık özellikler donanımdan tekrar özelliklere gel ayarları değiştire tıkla ve güç yönetiminden güç tasarrufunu kapat işe yarar.
Uzun uzun anlattım anlamadığın bir yer olursa yaz anlatırım.
Hocam onun orijinalini yani marka basılmamış halinin linkini atabilir misinmonster alıp marka basıyor sadece yurtdışından daha ucuza getirebilirsin
mBunu dene bende işe yaramadı ama çoğu kişide işe yaramış.Logitech f710 Windows 10 Bağlantı Sorunu Kesin Çözüm - Teknop.NET
Logitech f710 windows 10 bağlantı sorunu yaşamakta bunun çözümünü kesin olarak sunmak istedik. Sürücü kullanılmıyor, yüklenmedi, aygıt kullanılmıyor gibiwww.teknop.net
Ben o problemi şöyle çözdüm gamepadi x moduna al aygıt yöneticisinde bulup sağ tık özellikler yap cihazı kaldır. Sonra yeniden başlatma gelir, gamepadin alıcısını çek ve yeniden başlat sonra gamepadi d moduna al ve alıcıyı tak. Bu şekilde eşleştir bu bende kesin çözüm oldu. Gamepadi bilgisayara tanıttıktan sonra x moduna tekrar alabilirsin bir problem çıkmayacaktır sonrasında denetim masası donanım ve ses aygıtlar yazıcıdan gamepadi bul sağ tık özellikler donanımdan tekrar özelliklere gel ayarları değiştire tıkla ve güç yönetiminden güç tasarrufunu kapat işe yarar.
Uzun uzun anlattım anlamadığın bir yer olursa yaz anlatırım.
Sayılı bi adı vardı hatırlamıyorum ama arıycam bulursam atarımHocam onun orijinalini yani marka basılmamış halinin linkini atabilir misin
Bir şey yapman gerektiğini söylemedim, sözüne güvenmediğimi belirttim.
Sanırım Gc30 alıcak gibiyim. Ama gc30'da sol analog kronik sorunlu diyorlar kullananlar yardım edebilir mi?msi g30
Hocam GameSir G4 Pro düşünürseniz bugün geldi ürün. Kutusunu açmadım henüz. Almak isterseniz özelden görüşebiliriz. Aliexpress üzerinden bakabilirsiniz ürüne. ( Kardeşi T4 Pro dan daha premium )Arkadaşlar merhaba bir süre foruma bakamamıştım. F710 benim pek hoşuma giden bir gamepad olmamıştı. Monster gamepad de Playstation tarzına geçtiği için almayacağım.
Sanırım Gc30 alıcak gibiyim. Ama gc30'da sol analog kronik sorunlu diyorlar kullananlar yardım edebilir mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eğer seçenek olmazsada Monster Pusat pro'da alabilirim.