- Konu Sahibi Konu Sahibi
Tşkçok bilgi sahibi değilim ben de borsa sanırsam bir şirket hisselerini halka arz ediyor 500 TL - 1000 TL bütçe ile alınıyordu galiba hisseler araştır dediğim gibi
Tşkçok bilgi sahibi değilim ben de borsa sanırsam bir şirket hisselerini halka arz ediyor 500 TL - 1000 TL bütçe ile alınıyordu galiba hisseler araştır dediğim gibi
Bok gibi oyun 1000 yapmıştım hata daha fazlaYaşın küçük değilse şeker oyunu oyna baktın 400 4000 olmuş
Kumara teşvik etmeyin hocam yazık günahYaşın küçük değilse şeker oyunu oyna baktın 400 4000 olmuş
Bi de ara binomo ya girmiştim bok gibi oda dolandırıcılık bence o uygulama az veriok kaybedince e kazaniyim diye yatiriosun Bi 200 daha 10 TL kazanio sun 290 zarar ediyorsun akılma geldi soyledimKumara teşvik etmeyin hocam yazık günah
Pc bok gibi ** 1.6 ghz işlemci cs go acarmı Bi ara oynadımda benim pc deyildics go kasa aç
Annem sağolsun o yapıyorbunu al evi temizlersin xd
Vileda Spino Ultra Otomatik Temizlik Seti Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Vileda Spino Ultra Otomatik Temizlik Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
sonra bi bakmışın 4000 0 olmuşYaşın küçük değilse şeker oyunu oyna baktın 400 4000 olmuş
@MuratTheFounderOfGariban abim 400tlye en azından cs açacak bir sistem haline getirirBi de ara binomo ya girmiştim bok gibi oda dolandırıcılık bence o uygulama az veriok kaybedince e kazaniyim diye yatiriosun Bi 200 daha 10 TL kazanio sun 290 zarar ediyorsun akılma geldi soyledim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pc bok gibi ** 1.6 ghz işlemci cs go acarmı Bi ara oynadımda benim pc deyildi
Ben espiri iyi ısofyan cp yazınca anladım o şeker oyununu indir milenix cok haklısonra bi bakmışın 4000 0 olmuş
@MuratTheFounderOfGariban abim 400tlye en azından cs açacak bir sistem haline getirir
Yarrrrr ohmm ohmm ohmBenden 400tl ücret ile 400tl nasıl yenir dersi alabilirsin.
400 TL ye imkansız oda ekran katı yok ztn Apu bok gibi ama komik işlemci ztn kendi ini zor calıştırıyorsonra bi bakmışın 4000 0 olmuş
@MuratTheFounderOfGariban abim 400tlye en azından cs açacak bir sistem haline getirir