Okumaya ilgin varsa kendine kitap alabilirsin,ona ilgin yoksa arkadaşlarınla mangal partisi yapabilirsin Üstüne güzel bir tişört alabilirsin.Parfüm alınabilir.Napabilirim 400 TL ye idda mı BTC filaanmı girsem
Okumaya ilgin varsa kendine kitap alabilirsin,ona ilgin yoksa arkadaşlarınla mangal partisi yapabilirsin Üstüne güzel bir tişört alabilirsin.Parfüm alınabilir.Napabilirim 400 TL ye idda mı BTC filaanmı girsem
Anlamadım şimdi bak onu alacağım ekran kartına takacağım diğerucunu anakart yeri mi varMolexe bağlayacaksın
haklı ek olarak 3-4 milyon daha biriktirip araba veya ev alabilirsinbiraz daha biriktirip daha çok seçenek kazanabilirsin
Güç kaynağında vaeAnlamadım şimdi bak onu alacağım ekran kartına takacağım diğerucunu anakart yeri mi var
Guc kaynağını tüm kabloların fotosunu atiyim durGüç kaynağında vae
Güç kaynağında vae
Hepsi de bi yere bağla yani boş kablo yokGüç kaynağında vae
Güç kaynağında vae
Molex 4lu girişler olması lazım 4 boşlukluGuc kaynağını tüm kabloların fotosunu atiyim dur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hepsi de bi yere bağla yani boş kablo yok
Bide senin onrerdiğin shapire ekran kartı ını sanki 8 girişi varMolex 4lu girişler olması lazım 4 boşluklu
4870in 6 pin girişiBide senin onrerdiğin shapire ekran kartı ını sanki 8 girişi var
En iyisi sen molex 6 pinin linkini at4870in 6 pin girişi
Ve halen diğer ucunu nereyre takıldığını anlamadım4870in 6 pin girişi