400 TL Klavye Önerisi

Msalh1

80+
Reaksiyon skoru
5
Merhabalar, 400 TL civarı klavye almak istiyorum ve kafam bu konuda çok karıştı, birçok seçenek var, önce Gamebooster G76K siparişi verdim, fakat Saber RGB'yi görünce onu iptal ettim, Saber RGB'yi sipariş ettim. Daha sonra Youtube'da Abdullah abimin incelediği Rampage Ultimate KB-R96'yı gördüm ve Saber RGB'yi iptal ettim. Rampage Ultima KB-R96'yı henüz sipariş etmedim, başkasına sorduğumda Gamebooster, Gamepower, Rampage gibi markalar merdiven altı, bunlardan uzak dur dedi iyice kafam karıştı. Uzun lafın kısası 400 TL civarında her türlü öneriye açığım. Ayrıca evimde kedi var ve daha önce klavyeme su dökmüşlüğü var bunu da belirteyim dedim. :D

Bence Calypso da düşünebilirsiniz. O da optik switch bir klavye ve daha uygun fiyatlı.

Mekanik diyorsan Katana RGB,Ben de mekanik takıntısı yok diyorsan Razer Cynosa Chroma. Razerede merdiven altı demezler.

illa mekanik olmayacaksa cynosa chroma öneririm şuan kullandığım klavye hissiyatı güzel ışıkları güzel tavsiye ederim.

Şuan Rampage Ultimate KB-R96 ve Logitech g213 arasında kaldım açıkçası

Şuan Rampage Ultimate KB-R96 ve Logitech g213 arasında kaldım açıkçası
G213 tarzında hypex alloy core veya corsair k55 bakabilirsin (g213 te iyidir gözüne hoş gelebilirler diye dedim özellikle alloy core un tasarımı çok hoş geliyor bana)

G213 alabilirsin,mekanik takıntın yoksa tabii.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,628
Üyeler
190,773
Son üye
isaacthe
Geri