Drop Plus konusunda senden hızlısını görmedim kankam.Tabii
kulakların küçük mü orta m8 büyük mü ?Arkadaşlar 400 TL Kulaklık önerisi istiyorum bütçe aşılabilir.Sadece CSGO oynayacağım.
CORSAIR HS60-HS50-HS35
RAZER KRAKEN 7.1
Steelseries Arctis 1
Bunlar arasından yada farklı bir önerisi olan belirtebilirse çok memnun olurum.
Drop Plus var öve öve bitirilmeyen bu aralar bir bak derim.Arkadaşlar 400 TL Kulaklık önerisi istiyorum bütçe aşılabilir.Sadece CSGO oynayacağım.
CORSAIR HS60-HS50-HS35
RAZER KRAKEN 7.1
Steelseries Arctis 1
kulakların ne boyutta ona göre önereceğimRampage drop plus en iyisi bende ondan alcam
o paraya sıfır kulak alırım benArkadaşlar 400 TL Kulaklık önerisi istiyorum bütçe aşılabilir.Sadece CSGO oynayacağım.
CORSAIR HS60-HS50-HS35
RAZER KRAKEN 7.1
Steelseries Arctis 1
Nasıl yani bilmiyorum o kadarını ben arkadaşımda deneme imkanı olmuştuda kafana olur ama benim kafam çok küçük değil büyük de değil bana oldu zaten büyük olsa bile ayarlaya biliyorsun videolari izle youtube internetten araştır istersen bi bak beğenirsen al videolarını felankulakların ne boyutta ona göre önereceğim
ben aldım iade ettim az büyüyor kulaklarımı acıttı o yüzden ona göre onerecektim ama ses ve mik kalitesi cidden iyiNasıl yani bilmiyorum o kadarını ben arkadaşımda deneme imkanı olmuştuda kafana olur ama benim kafam çok küçük değil büyük de değil bana oldu zaten büyük olsa bile ayarlaya biliyorsun videolari izle youtube internetten araştır istersen bi bak beğenirsen al videolarını felan
He kulaklarım büyük değil orta gibi bişey de ben seni. Yazdıni şeyi yanlış okumus o yüzden okadar yazmışımyok kanka
ben aldım iade ettim az büyüyor kulaklarımı acıttı o yüzden ona göre onerecektim ama ses ve mik kalitesi cidden iyi