Rampage Kb-r28 bakmanı tavsiye ederim güzel kardeşimBaşlıkta belirttiğim gibi maksimum 400 tl'ye güzel bir mekanik klavye istiyorum. Blue switch ve rgb şart olmalı. Bilek desteği şart değil ama olursa güzel olur.
Bu klavye ışık ve malzeme kalitesi olsun gayet iyide benziyor.Eyvallah yazdım kenara.Abdullah abininde incelemiş olduğu klavyeye bakmani öneririm 0.2ms ile aşırı hızlı bir klavye Rampage KB-R96
Sence hangisi daha kaliteli? Sharkoon'un iyi bir marka olduğunu biliyorum ama Philips hem 50 tl daha ucuz hemde bilek desteği var o yüzden tam karar veremedim.İngilizce klavye kullanabilirseniz ya da bakmadan yazabiliyorsanız:
Kullanamıyor/Yazamıyorsanız: https://m.n11.com/philips-spk8614-g...tm_source=comp_akakce&v=1.70.7&utm_medium=cpcKlavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Pek olacağını zannetmiyorum ama bana kalsa Rampage Kb-r28 alırdımBu klavye Philips'in üstüne marka basılmış gibi ama aralarında bir fark var mı?
Bende nasip olursa almayi düşünüyorum ama araştırmaya devam ediyorum bana gore ışıktan ziyade gecikme süresi daha önemliBu klavye ışık ve malzeme kalitesi olsun gayet iyide benziyor.Eyvallah yazdım kenara.
ben olsam Sharkoon alırım ama Philips de Philips yani yılların markası ama ilk oyuncu klavyesi, oysa Purewriter kendini kanıtlamış bir klavyedir. Philips çoğu Vatanda bulunabiliyor diye biliyorum. Vatanın sitesinden hangi mağazalarda olduğuna bakıp bulunan bşr mağazasına gidip deneyin derim. Tuşlar sert çıkıyorsa ve basarken herhangi bir zorluk oluşmuyorsa iyidir alabilisiniz.Sence hangisi daha kaliteli? Sharkoon'un iyi bir marka olduğunu biliyorum ama Philips hem 50 tl daha ucuz hemde bilek desteği var o yüzden tam karar veremedim.
bana da öyle geldiBu klavye Philips'in üstüne marka basılmış gibi ama aralarında bir fark var mı?