400 TL Mouse önerisi

beatsquar

80+
Reaksiyon skoru
34
Arkadaşlar çok kafa yormak istemiyorum mouseum yok şuanda 400 tl kalmış kartımda da 10-15 dk içinde gelen cevaplardan birini direk alıcam yardım ederseniz sevinirim :)))

Arkadaşlar çok kafa yormak istemiyorum mouseum yok şuanda 400 TL kalmış kartımda da 10-15 dk içinde gelen cevaplardan birini direk alıcam yardım ederseniz sevinirim :)))
knk tutuş şeklini yazsaydın keşke. sabre pro öneririm palm tutuyosan. claw tutuyosan bütçeyi arttırman gerekebilir

knk tutuş şeklini yazsaydın keşke. sabre pro öneririm palm tutuyosan. claw tutuyosan bütçeyi arttırman gerekebilir
kanka elime oturmasını istiyorum şu el içinde bi boşluk olmasın tamamını kaplasın istiyorum elim

rival 3

kanka elime oturmasını istiyorum şu el içinde bi boşluk olmasın tamamını kaplasın istiyorum elim
hocam ilginç gerçekten. herkes mouseyi aynı tutmuyor mesela ben claw tutuyorum kafama göre fare önerirsem rahat edemezsiniz. burdakilerden hangisi size en yakın tutuş onu soruyorum ben
images.jpeg

Arkadaşlar çok kafa yormak istemiyorum mouseum yok şuanda 400 TL kalmış kartımda da 10-15 dk içinde gelen cevaplardan birini direk alıcam yardım ederseniz sevinirim :)))
Bütçeni 100TL arttırırsan wireless önerebilirim.

kanka palm galiba bütçem 600 oldu bu arada
al geç şunu uğraşmana gerek yok hepsiburada 50/100 kupon var başka mouselere bakmana gerek yok bence. eksisi pille çalışması, focus+ yerine 5g kullanması, genel malzeme kalitesinin düşük olması. bunlara çok önem veriyosan (bence pil harici önemli kriterler değil) deathadder v2 al.
eline uyar mı bilmiyorum ama xtrfy m4 modelide taş gibidir 8 ay kullandım claw tuttuğum için ellerim işkence çekti palm tutuyosan eline uyabilir. - yönleri yazılım olmaması, rgb'leri tuştan değiştiriyorsun kafana göre rgb yapma şansın yok, türkiye desteği razer kadar iyi değil

Geri