700e aldığım ayakkabı 1900 olmuş 400e sportif kinetix v.b markalar olabilir.400'e sportif, şık ayakkabı önerir misiniz
Dostum flo ve deichman gibi mağazaların internet sitelerine bakarsan fiyat aralığını anlarsın.Küfredeceğim şimdi ha. 250 dedik yok 400 olabilir falan dediniz şimdi daha da yukarı oyy
Küfredeceğim şimdi ha. 250 dedik yok 400 olabilir falan dediniz şimdi daha da yukarı oyy
Böyle sade tasarımları sevmiyorum ve numaram yok. 43 giyiyorum.Dostum flo ve deichman gibi mağazaların internet sitelerine bakarsan fiyat aralığını anlarsın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
indirimdeymiş bu arada bakabilirsin buna.İndirimli Erkek Ayakkabı Modelleri | Fırsat Köşesi
İndirimli erkek ayakkabı modellerini kaçırmamak için fırsat köşemizi ziyaret edin. Birbirinden farklı markaların indirimli ayakkabı modelleri burada!www.deichmann.com
En 1000 TL lazım iyi kalitede bir ayakkabı giymek için. Düşün Nike'tan 400 TL'ye terlik bile alamıyorsun.400'e sportif, şık ayakkabı önerir misiniz
Hayır 2000'lik.Sen 1000'lik mi giyiyorsun?
en ucuz nike 800tl olmuş. Napalım piyasa uçuşta.Küfredeceğim şimdi ha. 250 dedik yok 400 olabilir falan dediniz şimdi daha da yukarı oyy
E ben nike giymiom. Piyasdaki tek marka nike mı? Kurtulun şu marka bağımlılığından ya. İsraftan başka bir şey değil benim gözümde. Zamanında 200 TL'ye aldığım Lumbjerjack ayakkabıyı 3 yıl giydim. Şimdi önü patlamış 0.5 cm falan farkettim. Yeni alıcam o yüzden.en ucuz nike 800tl olmuş. Napalım piyasa uçuşta.
hiç nike giydin mi?E ben nike giymiom. Piyasdaki tek marka nike mı? Kurtulun şu marka bağımlılığından ya. İsraftan başka bir şey değil benim gözümde. Zamanında 200 TL'ye aldığım Lumbjerjack ayakkabıyı 3 yıl giydim. Şimdi önü patlamış 0.5 cm falan farkettim. Yeni alıcam o yüzden.
kaç tane kullanıcısı var hadi bizde pahalı abd'de giyen milyonlarca insan da mı yanılıyor.E ben nike giymiom. Piyasdaki tek marka nike mı? Kurtulun şu marka bağımlılığından ya. İsraftan başka bir şey değil benim gözümde. Zamanında 200 TL'ye aldığım Lumbjerjack ayakkabıyı 3 yıl giydim. Şimdi önü patlamış 0.5 cm falan farkettim. Yeni alıcam o yüzden.
Özellikle bu react köpüklü tabanlar çok rahat pamukta yürüyorsun gibi.hiç nike giydin mi?
marka bağımlılığım falan yok.
Yıllarca kinetix ve deichmandan aldığım ayakkbıları giydim hiç biri rahat değil.
Bir kere nike al rahatlığın tadını al.
Sonra önünde sıraya girersin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
kaç tane kullanıcısı var hadi bizde pahalı abd'de giyen milyonlarca insan da mı yanılıyor.