400 TL spor ayakkabı önerisi

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,571
400'e sportif, şık ayakkabı önerir misiniz

Küfredeceğim şimdi ha. 250 dedik yok 400 olabilir falan dediniz şimdi daha da yukarı oyy
Dostum flo ve deichman gibi mağazaların internet sitelerine bakarsan fiyat aralığını anlarsın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Küfredeceğim şimdi ha. 250 dedik yok 400 olabilir falan dediniz şimdi daha da yukarı oyy
indirimdeymiş bu arada bakabilirsin buna.

Dostum flo ve deichman gibi mağazaların internet sitelerine bakarsan fiyat aralığını anlarsın.

indirimdeymiş bu arada bakabilirsin buna.
Böyle sade tasarımları sevmiyorum ve numaram yok. 43 giyiyorum.

en ucuz nike 800tl olmuş. Napalım piyasa uçuşta.
E ben nike giymiom. Piyasdaki tek marka nike mı? Kurtulun şu marka bağımlılığından ya. İsraftan başka bir şey değil benim gözümde. Zamanında 200 TL'ye aldığım Lumbjerjack ayakkabıyı 3 yıl giydim. Şimdi önü patlamış 0.5 cm falan farkettim. Yeni alıcam o yüzden.

E ben nike giymiom. Piyasdaki tek marka nike mı? Kurtulun şu marka bağımlılığından ya. İsraftan başka bir şey değil benim gözümde. Zamanında 200 TL'ye aldığım Lumbjerjack ayakkabıyı 3 yıl giydim. Şimdi önü patlamış 0.5 cm falan farkettim. Yeni alıcam o yüzden.
hiç nike giydin mi?
marka bağımlılığım falan yok.
Yıllarca kinetix ve deichmandan aldığım ayakkbıları giydim hiç biri rahat değil.
Bir kere nike al rahatlığın tadını al.
Sonra önünde sıraya girersin.

kaç tane kullanıcısı var hadi bizde pahalı abd'de giyen milyonlarca insan da mı yanılıyor.

hiç nike giydin mi?
marka bağımlılığım falan yok.
Yıllarca kinetix ve deichmandan aldığım ayakkbıları giydim hiç biri rahat değil.
Bir kere nike al rahatlığın tadını al.
Sonra önünde sıraya girersin.

kaç tane kullanıcısı var hadi bizde pahalı abd'de giyen milyonlarca insan da mı yanılıyor.
Özellikle bu react köpüklü tabanlar çok rahat pamukta yürüyorsun gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,389
Üyeler
192,318
Son üye
unixes.edits
Geri