400 TL ye kadar kablosuz mouse önerisi

Reaksiyon skoru
2
Merhaba dostlar mousemi değiştirmek istiyorum da ele tam güzel oturacak bir kablosuz mouse önerebilir misiniz 400 tl ye kadar gaming saçma sapan ışıklı tercih etmem ama güzel derseniz bakarım yine. Elimin ölçüsünü sorarsanız büyük elim var ama aşırı değil mouseyi düz tutuyorum şuanki mousem Logitech m280 en sevdiğim mouse modeli kendisi kullandıklarım arasından ama parmaklarım taşıyor 2 cm tuşların önüne.

Merhaba dostlar mousemi değiştirmek istiyorum da ele tam güzel oturacak bir kablosuz mouse önerebilir misiniz 400 TL ye kadar gaming saçma sapan ışıklı tercih etmem ama güzel derseniz bakarım yine. Elimin ölçüsünü sorarsanız büyük elim var ama aşırı değil mouseyi düz tutuyorum şuanki mousem Logitech m280 en sevdiğim mouse modeli kendisi kullandıklarım arasından ama parmaklarım taşıyor 2 cm tuşların önüne.
Razer basilisk x bakabilirsin.

tam buna bakıyordum almayı kafaya koymuştum 350 TL idi benim bulduğum teşekkürler
Akakçe cimri gibi siterlerden bakarsanız her zaman olmasda en uygun fiyatlı şekilde nerede satıldığını öğrenebilirsiniz bence kaçırmayın satıcıda güvenilir

• Beğen
Reaksiyonlar: Ilar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,512
Üyeler
174,888
Son üye
vlitz
Geri