ytden performans testlerine baktım en fazla 10 fps fark ediyor. zaten darboğaz vs yapsa koymazlardı3600'e göre çok zayıf kalıyor diye biliyorum ama ne kadar doğru emin değilim
ytden performans testlerine baktım en fazla 10 fps fark ediyor. zaten darboğaz vs yapsa koymazlardı3600'e göre çok zayıf kalıyor diye biliyorum ama ne kadar doğru emin değilim
Isınma sorunu olan OC modeli değil mi? Bu d6takılı olan ekran kartı beş kuruş etmez. Acayip ısınıyor
Okuduğuma göre oyun performansı çok farklı değil ama render ve yayın vermede fark açılabilir. Kullanıcı yorumlarından gördüğüm kadar biliyorum ben deytden performans testlerine baktım en fazla 10 fps fark ediyor. zaten darboğaz vs yapsa koymazlardı
Çöq Esma ÇöqSisteme 400 yeni stok eklendi, fiyatında bir değişiklik yapılmadı.
şuan stokta5 dakika sonra ''stokta yok' yazmaya başladı. Aralıklarla açılıyor da olabilir.
10 dakika sonra yeniden stokta. Aralıklarla açılıyor.
![]()
Watch this story by itopya.com on Instagram before it disappears.
225k Followers, 0 Following, 1,240 Postswww.instagram.com
Bunu ben de gördüm, spesifik olarak GIGABYTE markasının RTX 2060'ı için deniliyor. Kullanan varsa belki aydınlatabilirtakılı olan ekran kartı beş kuruş etmez. Acayip ısınıyor
bende sipariş ettim kral. dediğin gibi umarım üzmezSipariş ettim bakalım. Umarım üzmez. Darısı tüm arzulayanlarım başına.
82 derece ''çok yüksek'' bir sıcaklık değeri değil. Undervolt yapılarak aşağılara çekilebilir.KING3-LEGOO üzerinden bu mesajı yazıyorum ekran kartı 82 leri görüyor .Denediğim oyunlar içerisinde bf5 %20 darboğaz yapıyor