Yardım 4000-5000 TL Arası Wireless Pc Gaming Kulaklık Önerisi Lazım

hocam benim dediğimi tam olarak anlamadın galiba bi kaç tane videosunu izledimde usb a şeklinde dönüştürücü çıkmıyor. Benim pc de type c girişi yok. Buna ayriyeten usb to type c dönüştürücü almak gerekiyor sanırım. Bluetooth ile gecikme olur.
steelseries alıpta uzun süre memnun kalan kimseyi görmedim bilgin olsun

çok kötü yorumu var alan herkes pişmanmış ses seviyesi ve kalitesi yetersiz diyor herkes
bendede kablolu olanı var beğenmiyorum sesleri değişik bas vs bişey yok fps oyunlarında iyi ama genel kullanımda tatmın etmedı benı

bendede kablolu olanı var beğenmiyorum sesleri değişik bas vs bişey yok fps oyunlarında iyi ama genel kullanımda tatmın etmedı benı
ben normalde hyperx cloud 2 den çok memnunum ama sırf kablosuza geçmek istedim. Ama işte kablosuza geçerkende cloud 2 den kötü bir ses performansı almak istemiyorum. Galiba benim cloud 2 eski sürüm kingston üretimi olan

ben normalde hyperx cloud 2 den çok memnunum ama sırf kablosuza geçmek istedim. Ama işte kablosuza geçerkende cloud 2 den kötü bir ses performansı almak istemiyorum. Galiba benim cloud 2 eski sürüm kingston üretimi olan
bende kablosuza geçmek için geçicem

Geri