Biraz uzun soluklu bir araştırmadan sonra bütçeme en uygun monitörün bu olduğunu düşünüyorum sizin fikirleriniz nelerdir https://www.sinerji.gen.tr/aoc-27-c...g0N0rBFi-GAESTf0ci2lrpJ-mp3X8XkxoCRJ8QAvD_BwE
27 inç ve 1080p monitör kullanıyorum ekrana kafanı sokmazsan belli olmuyor27 inç ve aynı zamanda 1080p bir monitör, pikseller biraz belirgin olabilir haberin olsun genelde 24inç üstüne 1080p önermiyorlar
Monitör 165hz değil mi zatenBu abimiz o monitörü 240hz da kullanamadığını anlatmış bir bakın bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
27 inç ve 1080p monitör kullanıyorum ekrana kafanı sokmazsan belli olmuyor
Bende 24 inç 1080p monitör var onda bile az çok belli oluyor pixeller. ne kadar uzaktan kullanıyorsun?Bu abimiz o monitörü 240hz da kullanamadığını anlatmış bir bakın bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
27 inç ve 1080p monitör kullanıyorum ekrana kafanı sokmazsan belli olmuyor
Acayip iyi monitördür.Samsung Odyssey G3 LS27AG320NUXUF 27"inç Oyuncu Monitörü, 1ms, VA, 165HZ, FreeSync Premium, HAS+Pivot, Eye Saver Mode, Flicker Free, Game Mode : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Samsung Odyssey G3 LS27AG320NUXUF 27"inç Oyuncu Monitörü, 1ms, VA, 165HZ, FreeSync Premium, HAS+Pivot, Eye Saver Mode, Flicker Free, Game Mode : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Bunu da değerlendirmek isteyebilirsiniz.
Pardon C27G2ZU modeli sandım bunuMonitör 165hz değil mi zaten
ghosting yok muyduSamsung Odyssey G3 LS27AG320NUXUF 27"inç Oyuncu Monitörü, 1ms, VA, 165HZ, FreeSync Premium, HAS+Pivot, Eye Saver Mode, Flicker Free, Game Mode : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Samsung Odyssey G3 LS27AG320NUXUF 27"inç Oyuncu Monitörü, 1ms, VA, 165HZ, FreeSync Premium, HAS+Pivot, Eye Saver Mode, Flicker Free, Game Mode : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Bunu da değerlendirmek isteyebilirsiniz.
Acayip iyi monitördür.
40-50 santim kadar uzaktan bakıyorumBende 24 inç 1080p monitör var onda bile az çok belli oluyor pixeller. ne kadar uzaktan kullanıyorsun?
Bilgim yok ancak piyasada ki bu fiyat bandında sayılı kaliteli ürünlerden biridir. Tercih size kalmış sizin attığınız AOC marka monitör de iyidir.ghosting yok muydu
Hocam bende zaten iki model arasında kaldım ikiside ihtiyacımı fazlasıyla karşılıyor eğer birisini üstün görmek gerekirse hangisi ağır basar ?Acayip iyi monitördür.