Ben olsam değişmezdim fiyatlar 3080 e göre aşırı pahalı.Merhabalar 3080 timodeli var elimde yenisi ile değiştirmek mantıklımı olur fiyat farkı ne olur fiyatları tahmini nedir ve hangi markayı önerirsiniz ?
3080ti zaten güncel bi kart, ilerleyen yıllarda değiştirilebilir fakat şuan erken benceMerhabalar 3080 timodeli var elimde yenisi ile değiştirmek mantıklımı olur fiyat farkı ne olur fiyatları tahmini nedir ve hangi markayı önerirsiniz ?
Fark varmı performans ciddi ona göre değişeceğim palit 3080 ti vsr 4090 fark çok çıkarmı ?3080ti zaten güncel bi kart, ilerleyen yıllarda değiştirilebilir fakat şuan erken bence
Yani tek amacın oyun ise çok aşırı kalite falan istemiyorsan gereksiz bence 3080 zaten yeterli.Merhabalar 3080 timodeli var elimde yenisi ile değiştirmek mantıklımı olur fiyat farkı ne olur fiyatları tahmini nedir ve hangi markayı önerirsiniz ?
Anladım daha iyisi fark olursa diye söyledimYani tek amacın oyun ise çok aşırı kalite falan istemiyorsan gereksiz bence 3080 zaten yeterli.
Hocam 3080 gayet yeterli neden daha fazla elektrik harcayasanızki zaten belli fps den sonra ister 200 ister 300 a fark etmiyorMerhabalar 3080 timodeli var elimde yenisi ile değiştirmek mantıklımı olur fiyat farkı ne olur fiyatları tahmini nedir ve hangi markayı önerirsiniz ?
bellek oranı farklı 2 versiyon vardı karıştırılıyor diye değil mi?Şu an çok pahalılar.Zaten piyasada şu an 4090 var sadece.4080 şimdilik iptal oldu diye biliyorum.
Olabilir.Tam nedenini bilmiyorum.bellek oranı farklı 2 versiyon vardı karıştırılıyor diye değil mi?