Neler Yeni

4060 Kartı satıp ikinci el kart almak mantıklı mı

Nourrice

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Faruk Kılıç
4060`ı 9K`ya satarsın. 3070Ti`ı 10K`ya 3080Ti`yi de 11.5-12.5K`ya alırsın.
Peki sizce değer mi yoksa gerek yok mu? 3080Ti ilanlarının fiyatları aşırı yüksek hiç dediğiniz fiyatta bulamadım sanırım geldiği gibi satılıyor, sizce hangisini tercih etmeliyim?

mbu.berke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Berke
Peki sizce değer mi yoksa gerek yok mu? 3080Ti ilanlarının fiyatları aşırı yüksek hiç dediğiniz fiyatta bulamadım sanırım geldiği gibi satılıyor, sizce hangisini tercih etmeliyim?
Hocam ben elindekiyle kalmanı tavsiye ederim eğer çok fazla ihtiyacın yoksu öünkü hani bi garantın olmayacak 2. Elde ve herkes kusuru saklar gözüne sokucak değil 2. Elden anlamıyorsan bence hiç bulasma illaki alacaksanda konu aç burdaki arkadaslar yardımcı olsunlar

Nourrice

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Faruk Kılıç
Hocam ben elindekiyle kalmanı tavsiye ederim eğer çok fazla ihtiyacın yoksu öünkü hani bi garantın olmayacak 2. Elde ve herkes kusuru saklar gözüne sokucak değil 2. Elden anlamıyorsan bence hiç bulasma illaki alacaksanda konu aç burdaki arkadaslar yardımcı olsunlar
Haklısınız hocam ikinci elden hiç anlamıyorum ama işte bir anlık heves geldi ve buraya sormak istedim hala ne yapmam gerektiğini bilmiyorum

mbu.berke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Berke
Haklısınız hocam ikinci elden hiç anlamıyorum ama işte bir anlık heves geldi ve buraya sormak istedim hala ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
Bence hiç bulaşma elinde garantili kartında var ilerde 5000 serisine geçersin kıytı köşede para bırıktir bence en mantıklısı bu ben 2. El taraftarı pek değilim eğer anlamiyorsan

NuriCans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Nuri
4070 veya üstü alın ya da 50 serisi

Nourrice

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Faruk Kılıç
Bence hiç bulaşma elinde garantili kartında var ilerde 5000 serisine geçersin kıytı köşede para bırıktir bence en mantıklısı bu ben 2. El taraftarı pek değilim eğer anlamiyorsan
Valla o yönden düşününce de haklısınız hocam türkiye fiyatlarını ve performansını görmek lazım 5000 serisinin. Eğer 5060 kartının 2k saf performansı iyiyse geçmek mantıklı olabilir. Ben Dlss 3 ve frame gen teknolojisinin görüntü kalitesini beğenmediğimden kullanmıyorum oyunlarda

dlep

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Emin
Hiç mi yetmez peki? Yeni nesil kartların hepsi çok pahalı şu an mesela 4070'lerin fiyatı aldı başını. AMD kart kullanmak istemiyorum
psu kesinlikle 3070e bile yetmez bende 700watt highpower var 3070 3080 rahat rahat besliyor 3080ti besler diye düşünüyorum 700 850 watt arası ve bence 3080 ti veya 3080 falan gayet mantıklı çok daha güçlüler

Nourrice

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Faruk Kılıç
4070 veya üstü alın ya da 50 serisi
4070 için bütçem yok, en fazla elimdeki kartı satıp birkaç bin koyabilirim üzerine. 5000 serisinin fiyatları iyi olursa geçilebilir doğru söylüyorsunuz. AMD'yi hiçbir zaman seçenek olarak görmedim çünkü nvidia'nın teknolojilerini aktif olarak kullanıyorum (anında yeninde oynatma, oyun içi renk filtreleri gibi) ve bu teknolojiler amd'de güzel çalışmıyor. Nvidia uygulamasını kullanmak bana daha kolay geliyor hem
Mesaj otomatik birleştirildi:

psu kesinlikle 3070e bile yetmez bende 700watt highpower var 3070 3080 rahat rahat besliyor 3080ti besler diye düşünüyorum 700 850 watt arası ve bence 3080 ti veya 3080 falan gayet mantıklı çok daha güçlüler
Valla sıfır bir kartı bırakıp kusurlu bir karta denk gelme ihtimali benim gözümü korkuttu, ikinci elden hiç anlamıyorum ve kazıklanma korkusu var. 5000 serisinin fiyatlandırmasını beklemek uygun olur gibi geliyor şu anlık

• Beğen
Reaksiyonlar: dlep

dlep

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Emin
4070 için bütçem yok, en fazla elimdeki kartı satıp birkaç bin koyabilirim üzerine. 5000 serisinin fiyatları iyi olursa geçilebilir doğru söylüyorsunuz. AMD'yi hiçbir zaman seçenek olarak görmedim çünkü nvidia'nın teknolojilerini aktif olarak kullanıyorum (anında yeninde oynatma, oyun içi renk filtreleri gibi) ve bu teknolojiler amd'de güzel çalışmıyor. Nvidia uygulamasını kullanmak bana daha kolay geliyor hem

Valla sıfır bir kartı bırakıp kusurlu bir karta denk gelme ihtimali benim gözümü korkuttu, ikinci elden hiç anlamıyorum ve kazıklanma korkusu var. 5000 serisinin fiyatlandırmasını beklemek uygun olur gibi geliyor şu anlık
Kartı düzgün test edip alırsanız hiç problem olmaz diye düşünüyorum şuana kadar hiç sıfır ekran kartı almadım hiç sorun çıkmadı 5000 serisi pahalı olacak gibi duruyor ama beklemeye değer

Nourrice

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Faruk Kılıç
Kartı düzgün test edip alırsanız hiç problem olmaz diye düşünüyorum şuana kadar hiç sıfır ekran kartı almadım hiç sorun çıkmadı 5000 serisi pahalı olacak gibi duruyor ama beklemeye değer
1 hafta sonra duyurulacakmış eğer beklenildiği gibi iyi performanslı olmazsa ikinci el alma kararı verdiğimde size danışmak isterim

• Beğen
Reaksiyonlar: dlep

Allmuted

80+ Bronze
30 serisinde LHR ile miningi bitirmişlerdi diye duymuştum mining anlamında mı ölmüş oluyorlar?

İçi açılmamış diye gösteren etiket olanlar da mı aynı şekilde peki bilmediğimden soruyorum ve kasamda ışıklı fanlar vesaire yok hepsi normal ona rağmen mi yetmez
Lhr vardı evet ama onu da aşmayı buldular dostum Msi gaming x 3060 LHR almıştım satan arkadaş anlatmıştı

Höstad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Eren n
10k ya 6800 xt aldım sende bulursun bu fiyata 3080 i tokatlıyor

EREN PC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
EREN
Elimde 2024 temmuz sonunda aldığım tertemiz Galax 4060 kart var ve bu kartı ikinci elden kaça satabilirim? Bu karttan sonra ikinci elden 3070Ti veya 3080 almak mantıklı mıdır? Bu iki kart için verilmesi gereken maximum fiyat nedir yardımcı olur musunuz? Ryzen 5 5600 işlemcim var bazen odamdaki TV ile 2k hikayeli oyunlar oynuyorum ama kartım yetmediği için 4k açamıyorum. PSU olarak FSP 600w 80+ var
bence idare et 4060 satıp ikinci el almak çok mantıklı değil

5060 8 gb vramle gelcek 2 k için uygun değil ya 5070 alcan 12 GB VRAM (30K)

Top Bottom