Neler Yeni

4060 Kartı satıp ikinci el kart almak mantıklı mı

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,405
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Peki sizce değer mi yoksa gerek yok mu? 3080Ti ilanlarının fiyatları aşırı yüksek hiç dediğiniz fiyatta bulamadım sanırım geldiği gibi satılıyor, sizce hangisini tercih etmeliyim?
Ara ara sahibinden`e düşüyor ama genelde Facebook gruplarında satılıyor. Çok satışı olan ref li üyelerden alabilirsin. Değer mi konusuna gelirsek, dolandırılmazsan tabii ki de değer. 3080 ile 4060 arasında dağlar kadar fark var.

Nourrice

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Faruk Kılıç
Ara ara sahibinden`e düşüyor ama genelde Facebook gruplarında satılıyor. Çok satışı olan ref li üyelerden alabilirsin. Değer mi konusuna gelirsek, dolandırılmazsan tabii ki de değer. 3080 ile 4060 arasında dağlar kadar fark var.
Orası öyle hocam evet ama benim aklımdaki sorular tam olarak şöyle:
1- 5 aylık ekran kartını bırakıp ikinci ele geçtiğim için pişman olur muyum?
2- Bahsettiğiniz facebook grubuna bir şekilde girdim ve oradaki yüksek referanslı insanlardan kart alsam ve adam mining yapılmamıştır dese bile miningli çıkabilir mi ve bunu nasıl anlayabilirim?
3- Yeni teknolojiler 3080'e gelir mi veya 4060'a gelecek olan teknolojiler bu kartı bir adım önde tutabilir mi veya pişman edebilir mi?
4- 3080 bir kart alırken o üründe dikkat etmem gereken şeyler nedir?
5- Bakımları yapılmış bir kart mı almalıyım içi hiç açılmamış mı?

Top Bottom