Daha demin
@cagan_32 bir konu açtı ben de gaza geldim size güzel bir pc topladım umarım beğenirsiniz.
Reaksiyon atarsanız sevinirim,
Mesaj yazarsanız da daha çok kişiye gider.
Ucuz fiyat performansı gayet iyi darboğaz olmayacaktır.
Masaüstü bilgisayar fiyatları, sıfır, ikinci el masaüstü bilgisayar parçaları uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
RAM Bellek ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
Pazarlık varmış 450TLye düşer.
Zalman T7 Mid Tower Kasa Siyah PSU YOK En Uygun Fiyat Garantisi,
www.dfsbilgisayar.com
Kasayı sıfır seçtim.
Psu da sıfır olacak.
FSP 500W 80+ FSP500 60AHBC 12cm Fanlı Power Supply En Uygun Fiyat Garantisi,
www.dfsbilgisayar.com
En ucuz Gigabyte GP-GSTFS31240GNTD SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD fiyatlarını Akakçe ile takip et! Gigabyte GP-GSTFS31240GNTD SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
www.akakce.com
SSD de sıfır seçtim.
Şimdi gelelim ekran kartına bu fiyata çok iyi ilan sadece 1 ay önce açılmış.
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
En ucuz LED & LCD Monitör ikinci el ve sıfır bilgisayar monitörleri GeT taksitli ödeme seçenekleri ile sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
Monitör kaliteli bu rehberde ekipmana önem verdim.
Gamenote H2016D Mikrofonlu RGB Gaming Kulaklık, 50 mm hoparlör sürücü dahili mikrofon desteği, ayarlanabilir kafa bantlı oyuncu kulaklığı
www.gamegaraj.com
Gayet iyi kulaklık inceleme
@TECHNO
Herkese merhaba, bu konumda Gamenote H2016D (179₺) adlı oyuncu kulaklığının incelemesini yapacağız, bu benim ilk inceleme konum olacak, hadi başlayalım! Kutu ve kargo: Kulaklığın kutusu bu şekilde, gayet sade ve şık. Kargolama ise gayet iyiydi ve çok iyi paketlenmişti, Yurtiçi Kargo ile...
forum.donanimarsivi.com
Mouseumuz 3360 sensörlü:
En ucuz HP Omen 400 3ML38AA Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HP Omen 400 3ML38AA Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 749,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Klavye de bu:
En ucuz Redragon Xenica Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Redragon Xenica Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
www.akakce.com
Toplam 4027TL bana göre gayet iyi sistem oldu,
Kaliteli oyun deneyimi için ekipmana önem verildi.
@RTX3080 ve
@Motoru Çalınan Gaspçı