Neler Yeni

4000 TL bandında telefon önerisi

trenboloneren

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,119
İsim
Eren İlker Ağar
İlgilendiği Kategoriler
Fitness
Instagram
@eren__agar
Steam
1075812335
Discord
eren21601#7919
Reddit
eren21601

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Yardımın için eyvallah kanka en iyi cevap olarak nasıl raporlanıyor bilmiyorum maalesef
yeriniz de olsam poco x3 pro alırım gayet güzel ve güçlü bir telefon her konuda bence gayet başarılı hem 33W hızlı şarj hemde 5000mAh pil kapasitesi gayet işinizi görücektir

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Samsung Galaxy A52 öneririm.

Dlmxin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emirhan Arabacı
Samsung Galaxy A52 sipariş verdim telefon elime geçince izlenimleri yazarım yardımlarınız için teşekkür ederim

Dlmxin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emirhan Arabacı
Telefonu yaklaşık 3-4 gündür kullanıyorum yorumlarım şu şekilde. Bataryası gayet yeterli geliyor çok fazla oyun oynamadığım için de olabilir ama bir günü 20 şarj ile kapatabiliyorum 3/4 saat oyun oynama rağmen. Ekran konusunda alışamadığım noktalar var ama ekranı gayet akıcı ve güzel görüntü sunuyor. Kamerası ise benim beklentimin üstünde çıktı gece fotoğrafları konusunda gayet başarılı. Telefonun hoparlörü ise gayet kaliteli. Iphone 6splus tan sonra alışmak zor geldi ilk başlarda şu an daha rahat bir şekilde kullanabiliyorum telefonu el ergonomisi olarak. Bana kalırsa ıphone kullanmak daha rahat geliyor bu telefonu aldığıma pişman değilim memnumda herkese yorumları için tekrardan teşekkür ederim.

rayleigh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Yunus emre aktaş
Telefonu yaklaşık 3-4 gündür kullanıyorum yorumlarım şu şekilde. Bataryası gayet yeterli geliyor çok fazla oyun oynamadığım için de olabilir ama bir günü 20 şarj ile kapatabiliyorum 3/4 saat oyun oynama rağmen. Ekran konusunda alışamadığım noktalar var ama ekranı gayet akıcı ve güzel görüntü sunuyor. Kamerası ise benim beklentimin üstünde çıktı gece fotoğrafları konusunda gayet başarılı. Telefonun hoparlörü ise gayet kaliteli. Iphone 6splus tan sonra alışmak zor geldi ilk başlarda şu an daha rahat bir şekilde kullanabiliyorum telefonu el ergonomisi olarak. Bana kalırsa ıphone kullanmak daha rahat geliyor bu telefonu aldığıma pişman değilim memnumda herkese yorumları için tekrardan teşekkür ederim.
hocam 1,5 ay geçmiş nerdeyse şuanki hissiyatlarınız neler telefon hakkında?

damedamedameyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Muhammed Emin Ocak

Dlmxin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emirhan Arabacı
hocam 1,5 ay geçmiş nerdeyse şuanki hissiyatlarınız neler telefon hakkında?
Hocam telefondan memnunum. Bataryası gayet yeterli bir günü rahat bir şekilde geçirebiliyorum. Ekranı boyutu ve görüntü kalitesi güzel. Kamerası bu zamanki ortalama telefonlara göre gayet yeterli ışık olmayan ortamda kamerası güzel dış çekimlerde de gayet yeterli zaten a52 kamera konusunda gayet başarılı. Telefondaki tek sıkıntım eski telefonumdan sonra bu telefonun kasası sağlam gelmedi (eski telefonum 6s plus). Arka kapaktan dokunduğun zamanki plastik hissiyatı pek sağlam gelmiyor ve kapaktan ses çıkıyor bastırdığın zaman buda telefonda sağlamlık hissiyatı yaratmadı bende ama bu sorun dışında benim karşılaştığım bir sorun yok. ıphone mu dersiniz bu telefon mu bence ıphone ergonomik olarak daha güzel ıphone da batarya konusunda sıkıntı çekiyordum batarya konusunda gayet memnunum. Arayüz ve hız olarak ıphone telefonlar bana daha güzel geliyor.
Telefon hakkında sormak istediğiniz bir soru olursa elimden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım.

Top Bottom