VitoScaletta
80+ Gold
yanlış okumuşuym kb
yanlış okumuşuym kb
Başlıkta ne yazıyor arkadaşım ? 4000 TL ekran kartı hariç bütçe var. Daha sonra da ekran kartına en fazla 2000 TL verebilirim.Şuan 10. nesil Intel işlemcilerle sistem toplamak hiç mantıklı değil hocam fiyatları olması gerekenin iki katı. Tam bütçe belirtirseniz size güzel bir sistem toplayabiliriz.
2x8 olmalıHerkese iyi forumlar.
İstanbul’a tez zamanda dönünce sistem toplamayı planlıyorum. Kenarda hali hazırda 4100 küsür TL para var. Bu bütçe ile dahili grafik kartı bulunmayan bir sistem toplayacağım ve en yakın indirim gününde ekran kartı alacağım. Ben aşağıdaki gibi bir sistem topladım. Sizinde fikirlerinizi merak ediyorum. Sistem nasıl veya sizin tavsiyeleriniz nedir? Yazarsanız çok mutlu olurum.Alıntıyı görüntüle
yanlış okumuşuym kb
Ben topladığım sistemde 9100F göremiyorum. Farkında mısınız bilmem ama 10. Nesil işlemci var.yanlış okumuşuym kb
10100 yerine kesinlikle r5 3600x çok daha iyiHerkese iyi forumlar.
İstanbul’a tez zamanda dönünce sistem toplamayı planlıyorum. Kenarda hali hazırda 4100 küsür TL para var. Bu bütçe ile dahili grafik kartı bulunmayan bir sistem toplayacağım ve en yakın indirim gününde ekran kartı alacağım. Ben aşağıdaki gibi bir sistem topladım. Sizinde fikirlerinizi merak ediyorum. Sistem nasıl veya sizin tavsiyeleriniz nedir? Yazarsanız çok mutlu olurum.Alıntıyı görüntüle
Neden agresif tavırda bulunuyorsunuz ki? Yalnızca paranızı doğru yere harcamanız için güzelce yardımcı olmaya çalışıyorum. Yoksa ben de bilirim güzel sistem hayırlı olsun yazmayı.Başlıkta ne yazıyor arkadaşım ? 4000 TL ekran kartı hariç bütçe var. Daha sonra da ekran kartına en fazla 2000 TL verebilirim.
İstersen HDD ekleyebilirsin.B450M S2H
R5 3600
Kingston A400 480GB
Dark Guardian
FSP 600W
Corsair Vengeance 3600Mhz 2x8GB
Buyrun topladığınız sistemden çok daha iyi. En ucuz yerlerden toplarsan 4000TLye geliyor.
İlerleyen dönemde aynı Ram’den alacağım.2x8 olmalı
dahili grafik kartı dediğiniz şey APU sistemdir (Intel hd graphics) gibi kelimeyi yanlış kullanmışssınız .
RAM mhz düşük bütçeye göre.
1600af kullnırsanız daha ucuz ve iyi performanslı bir işlemci alırsınız.
1600af yanına bütçe varsa 1650s veya 1660s.
kasa kötü.
anakart b450m olmalı bence.
Çok çok yanlış düşünüyorsun, paranı boşa harcarsın bu sistemi alırsan.İlerleyen dönemde aynı RAM’den alacağım.
İşlemcinin desteklediği RAM frekans hızı budur fazlasına gerek yok. Oyun performansında 10100 çok çok daha iyi bir işlemci ve 3300X ile baş başa. Kasa klimalı ortamda kullanılacak. Bu sebepten ötürü sirkilasyonu benim için pek önemli değil. Ayrıca yan panel’de açık olacak. İntel işlemciler B450 anakartlar ile uyumlu değil.
Mümkünse sadece bilgili ve okuduğunu anlayan arkadaşlar yazsın.
Thermaltake kasaya kötü denmiş. Dark daha mı iyi ? Konu hakkında bir bilgim yokta. Genede sağolun.İstersen HDD ekleyebilirsin.
Thermaltake'in o modeli kötü, Dark Guardian çok daha iyi bir kasa.Thermaltake kasaya kötü denmiş. Dark daha mı iyi ? Konu hakkında bir bilgim yokta. Genede sağolun.
İntel işlemcilerin B450 ile uyumlu olmadığı konusunda da mı yanlış düşünüyorum ya da işlemcinin desteklediği frekans hızlarında.Çok çok yanlış düşünüyorsun, paranı boşa harcarsın bu sistemi alırsan.