Neler Yeni

4000 TL Bütçe İle Sistem Toplama

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,056
İsim
Ömer
Steam
fieryz
İntel işlemcilerin B450 ile uyumlu olmadığı konusunda da mı yanlış düşünüyorum ya da işlemcinin desteklediği frekans hızlarında.
Kim yazdı B450 Intel ile uyumlu diye ? Ayrıca ben oyun konusunda yanlış düşündüğünü yazdım.

Ben topladığım sistemde 9100F göremiyorum. Farkında mısınız bilmem ama 10. Nesil işlemci var.
İşlemci nesli direk performansla bağlantılı değil tıpkı bilinen markaların bütün ürünleri kaliteli olmaması gibi. Siz zaten kararınızı vermişsiniz niye diretiyorsunuz insanların önerileri sizin sisteminize çok şey katacak ama siz saçma detaylara takılıp 10. Nesil işlemci var vs diyorsunuz.

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
İlerleyen dönemde aynı RAM’den alacağım.
İşlemcinin desteklediği RAM frekans hızı budur fazlasına gerek yok. Oyun performansında 10100 çok çok daha iyi bir işlemci ve 3300X ile baş başa. Kasa klimalı ortamda kullanılacak. Bu sebepten ötürü sirkilasyonu benim için pek önemli değil. Ayrıca yan panel’de açık olacak. İntel işlemciler B450 anakartlar ile uyumlu değil.
Mümkünse sadece bilgili ve okuduğunu anlayan arkadaşlar yazsın.
sen burada bizden öneri istemişssin ben sana 1600af önerip kalanları da ona göre yazdım. bunu düşünmediysen bu senin sorunun intelin b450 ile uyumlu olmadığını biliyorum. ayrıca bu fiyata bu sistemi almak sadece parana yazık etmek olur i3 daha iyi olabilir ben diğer parçaları daha iyi alman için 1600af önerdim.

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,056
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Arkadaş yazmış ki anakart B450 olsa daha iyi olur.
Onu boş ver, benim yazdığım sistemi almanı öneririm. Tabii istersen kendi topladığını da alabilirsin. Benim topladığım sistemde senin düşüncenle kaliteli.

Top Bottom