Neler Yeni

4000 TL Bütçe İle Telefon Almak İstiyorum.

trteemo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
İbrahim Ermumcu
Merhabalar en fazla 4 bin tl ile telefon alacağım amacım oyun oynamak değil günlük kullanım.

Aradığım özellikler:
- Mümkünse minimum 5000 mah bataryası olması
- Kamerasının kaliteli olması
- 128 Gb olması

Şu Anda aklımda m51 ve realme 7 pro var fakat emin değilim.
Teşekkürler.

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
Merhabalar en fazla 4 bin TL ile telefon alacağım amacım oyun oynamak değil günlük kullanım.

Aradığım özellikler:
- Mümkünse minimum 5000 mah bataryası olması
- Kamerasının kaliteli olması
- 128 Gb olması
Teşekkürler.
Bunu öneririm
Alternatif olarak
Farkları 👉 https://www.epey.com/akilli-telefon...galaxy-m51_xiaomi-mi-10t-lite-128gb/farklari/
Karşılaştırma videosu 👇

Son düzenleme:

trteemo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
İbrahim Ermumcu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunu öneririm
Alternatif olarak
Farkları 👉 https://www.epey.com/akilli-telefon...galaxy-m51_xiaomi-mi-10t-lite-128gb/farklari/
Karşılaştırma videosu 👇
hocam öneriler için sağolun fakat 120 hz ekran pek tercihim değil olmasada olur 120 hz ekrana vereceğim ekstra parayı diğer bileşenlere vermek isterim

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
hocam öneriler için sağolun fakat 120 hz ekran pek tercihim değil olmasada olur 120 hz ekrana vereceğim ekstra parayı diğer bileşenlere vermek isterim
Orda iki telefonun aralarındaki farklarını attım ve sen sadece 120 hz olayına mı takıldın gerçekten ?
Size hangisi daha hitap ediyorsa onu alın o zaman.

Assistive

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Samsung Galaxy A52 tavsiye ederim. Xiaomi cihazları yazılımlarından dolayı tavsiye etmem.

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Berkehan Köse
Aynı bütçede ben Xiaomi Redmi Note 10 Pro'ya kayıyor gibiyim. Ama garanti olsun diyorsan Samsung A52 üzmese gerek. Xiaomi'de yazılım sorunlu vs. bazı yorumlar var ama kullananlar da çok fanı, çok seviyorlar, memnunlar. Deneyip kendim görmem gerek demekki diye düşündüm ben de :) . Satışa açılıp 1 2 hafta geçince almayı düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Enes Öztürk
Aynı bütçede ben Xiaomi Redmi Note 10 Pro'ya kayıyor gibiyim. Ama garanti olsun diyorsan Samsung A52 üzmese gerek. Xiaomi'de yazılım sorunlu vs. bazı yorumlar var ama kullananlar da çok fanı, çok seviyorlar, memnunlar. Deneyip kendim görmem gerek demekki diye düşündüm ben de :) . Satışa açılıp 1 2 hafta geçince almayı düşünüyorum.
Yazlımı çok harika değil ben RN9 PRO kullanıyorum şahsen ancak ben Global telefon aldığım için bana orijinal fiyatından yaklaşık olarak 1.500 TL daha ucuza geldi . Yazılımı düzeltilirse bu fiyattaki en iyi telefon markalarından biri olabilir.

Assistive

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Hocam peki nisan sonuna kadar fiyatı düşer mi ne düşünüyorsunuz?
Bu fiyat bandında alınabilecek güzel cihazlardan birisi. Kamerası, yazılımı, stereo hoparlörü, tasarımı, bataryası ve 90 Hz ekranı ile kullanıcıyı memnun edecektir. Fiyatının düşeceğini sanmıyorum, düşse bile çok yüksek bir azalma olmayacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,692
Üyeler
166,598
Son üye
ThePing
Top Bottom