Hocam 3500 e bişe bulma sansin varmı bide bı sorum olucak bu monitörler hepsi hdmı benim aldığım kasada HDMI girişi var demi? Bide bu monitörleri alınca HDMI kablosu kendisi geliyor dimi?Şu modele bakabilirsin.
MSI G244F E2 23.8" 1 ms Full HD IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI G244F E2 23.8" 1 ms Full HD IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G244F E2 23.8" 1 ms Full HD IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.912,74 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
sitemin apu depilse kasaya değil ekran kartına takıcaksın kabloyu yeni ekran kartlarının hepsinde gtx 1050 de bile displayport kablosu varHocam 3500 e bişe bulma sansin varmı bide bı sorum olucak bu monitörler hepsi hdmı benim aldığım kasada HDMI girişi var demi? Bide bu monitörleri alınca HDMI kablosu kendisi geliyor dimi?
Hocam yeni nesil kasalarda bu hdmı lar kasaya değil de ekran kartına mi takiliyor? Benim eski sistemde vga vardı bı ucunu monitore diğer ucunu kasanin arkasina yapıyorduk hdmı dahami farklı?sitemin apu depilse kasaya değil ekran kartına takıcaksın kabloyu yeni ekran kartlarının hepsinde gtx 1050 de bile displayport kablosu var
moitörden ya hdmi yada dp kablosu cıkıyor alıcağın montörün yt den incelemeisne bakıp ne cıktığına bakabilirsin
yani ekrna kartı varsa bi ucunu ekran kartına takmanız gerekiyor hocam apu sistem ise kasaya takılırHocam yeni nesil kasalarda bu hdmı lar kasaya değil de ekran kartına mi takiliyor? Benim eski sistemde vga vardı bı ucunu monitore diğer ucunu kasanin arkasina yapıyorduk hdmı dahami farklı?
yani ekrna kartı varsa bi ucunu ekran kartına takmanız gerekiyor hocam apu sistem ise kasaya takılır