Hayalet Sürücü
80+
- Reaksiyon skoru
- 55
- Bütçe
- 4000
Merhabalar bütçem 4 bin ama aşarsa sorun değil. Genellikle tüm oyunları oynuyorum. Online offline fps farketmiyor. Uzun yıllar götürsün sağlam olsun yeterli
Merhabalar bütçem 4 bin ama aşarsa sorun değil. Genellikle tüm oyunları oynuyorum. Online offline fps farketmiyor. Uzun yıllar götürsün sağlam olsun yeterli
Hocam ATK BLAZİNG SKY X1 V2 extreme 2.0 almayı düşünüyorum 5 bin liraya değermi kullanan varmı?![]()
Wraith W1 Wireless Mouse
Wraith ürünlerinde iade politikası: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
ATK Blazing Sky X1 V2 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Hocam ultimate ile extreme arasında mcu haricinde hiç bir fark yok 5k vermenize gerek yok zaten tryhard fps oyuncusuda değilsiniz ultimate kesinlikle yeterli olacaktır. Bu arada ödeme kısmında Conlife kodunu kullanırsan 3680e geliyoHocam ATK BLAZİNG SKY X1 V2 extreme 2.0 almayı düşünüyorum 5 bin liraya değermi kullanan varmı?
Teşekkürler hocam satın alacağımHocam ultimate ile extreme arasında mcu haricinde hiç bir fark yok 5k vermenize gerek yok zaten tryhard fps oyuncusuda değilsiniz ultimate kesinlikle yeterli olacaktır. Bu arada ödeme kısmında Conlife kodunu kullanırsan 3680e geliyo
Rica ederim, güle güle kullanın.Teşekkürler hocam satın alacağım