4000 Tl Gamepad Önerisi

Reaksiyon skoru
12
Bütçe
4500
apex 5de olan dualsense benzeme muhabbeti güzelmiş ama bir gamepade o kadar para vermek istemiyorum vader 5 pro da mantıklı geldi ama onda da çok bir özellik yokmuş sanırım thunderobot g80 düşünüyorum öneriniz var mı sürekli 2-3 seçenek arasında dönmekten sıkıldım

Gamepad ile FPS ve Nintendo Switch oyunları oynayacaksan Thunderobot G80 TS bunlar çok önemli değilse GameSir Cyclone 2 alabilirsin

Gamepad ile FPS ve Nintendo Switch oyunları oynayacaksan Thunderobot G80 TS bunlar çok önemli değilse GameSir Cyclone 2 alabilirsin

kanka yorumlarını gördüm AAA ve fifa takılıyorum pc üzerinden fps vs oyunlarla işim yok klavye mouse yetiyor onlarda dualsense'in titreşimi çok memnun etti beni zamanında ama kablosuz kullanılamaması kötü ne önerirsin

kanka yorumlarını gördüm AAA ve fifa takılıyorum pc üzerinden fps vs oyunlarla işim yok klavye mouse yetiyor onlarda dualsense'in titreşimi çok memnun etti beni zamanında ama kablosuz kullanılamaması kötü ne önerirsin
Dualsense titreşimini veren alternatif iki gamepad var biri BEITONG Kunpeng 70 bu TR'de yok diğeri de Flydigi Apex 5 başka bu titreşimi veren ürün yok maalesef ama senin bütçene göre sana hitap eden en iyi gamepad şuanlık GameSir Cyclone 2

Dualsense titreşimini veren alternatif iki gamepad var biri BEITONG Kunpeng 70 bu TR'de yok diğeri de Flydigi Apex 5 başka bu titreşimi veren ürün yok maalesef ama senin bütçene göre sana hitap eden en iyi gamepad şuanlık GameSir Cyclone 2

sende bu apex 5 in eva serisi var sanırım gümrük sıkıntım yok almanyaya gidicem yakında alabilirim apex 5 değer mi sence fiyatına 6k civarı bir şeye geliyor yoruyorum seni ama kusura bakma

kesinlikle değer
sende bu apex 5 in eva serisi var sanırım gümrük sıkıntım yok almanyaya gidicem yakında alabilirim apex 5 değer mi sence fiyatına 6k civarı bir şeye geliyor yoruyorum seni ama kusura bakma

farklı özel seriler var onlara bakabilirsin

almanyada nerde bulabileceğimi bilmiyorum ama isim olarak atabilir misin araştırayım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bir de arıza falan yapar mı ürün sence sonra kayış gibi elimizde kalmasın

almanyada nerde bulabileceğimi bilmiyorum ama isim olarak atabilir misin araştırayım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bir de arıza falan yapar mı ürün sence sonra kayış gibi elimizde kalmasın
almanyada local shoplarda var mı bilmiyorum ben almanyadan birine resmi distribütör olan gadgethyper'dan aldırdım ön sipariş olarak sorunda çıkmadı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,853
Üyeler
196,829
Son üye
saalikivi
Geri