Merhabalar başlıkta belirttiğim gibi 4000-4500 civarı fiyatını hak eden monitör tavsiyelerin açığım 24 27 boyut fark etmez tamamen f/p olması yeterli. Şimdiden teşekkürler
ben g2422 olanı kullandım ghosting yoktu hocam renk kalitesi olarak g2412 modeli biraz denklerine göre geride kalmaktaydı ama bu dediğim gibi yenilenmiş panele sahip o yüzden bende test amaçlı satın alacam kroniği yoktu ama elektronik şans işidir geçen mag256f aldım panel bozuk çıktı. G2412 modelini çok övmüşlerdi zamanında buda yenilenmiş hali daha iyidir diye düşünüyorum.peki hocam ghosting durumu nasıldı. Ve renk kalitesi herhangi bir korniği var mıydı
şuan kampanyadaki fiyatı bu ortalama 5000 6000 civarında.tamamdır çok teşekkürler. Fiyat olarak nasıl yakın zamanda indirim olur mu yarınki gaming gecesini bekleyeceğim fırsat bir şey gelmez ise alacağım büyük ihtimalle
5 gun önce 4000e satıldı bu parayı hakedmiyor.ViewSonic Omni VX2428J 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ViewSonic Omni VX2428J 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic Omni VX2428J 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 6.091,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ayakları çok kötü ya birde plastik aşırı sallanıyordu bende mouse çevirirken falan g2412f tercih edilmesi daha mantıklı bence bunun yerine hem ayaklarıda metaldi.
Valla benim asıl önerim bu bütçeler de G244PF E2 modeli de monitörün kitabını yazmış bi arkadaşımız var forum da biliyorsundur. Rehberleri felan var, o arkadaşımız bu bütçeler de attığım modeli önerdiği ve G244PF E2 modelinin incelemeleri olmadığından, kağıt üstünde de pek hoşuna gitmediğini belirtmesi üzerine o modeli önermeye başladım. Tabi ki sizin tecrübelerinize de saygım sonsuz.ayakları çok kötü ya birde plastik aşırı sallanıyordu bende mouse çevirirken falan g2412f tercih edilmesi daha mantıklı bence bunun yerine hem ayaklarıda metaldi.
Hocam şans işi dediğim gibi evet o arkadaşı biliyorum mag256f için incelemesi vardı fakat bende işte dediğim gibi panel kusurlu gelmişti. Bu söylediğim monitörde yenilenmiş bir sürüm.Valla benim asıl önerim bu bütçeler de G244PF E2 modeli de monitörün kitabını yazmış bi arkadaşımız var forum da biliyorsundur. Rehberleri felan var, o arkadaşımız bu bütçeler de attığım modeli önerdiği ve G244PF E2 modelinin incelemeleri olmadığından, kağıt üstünde de pek hoşuna gitmediğini belirtmesi üzerine o modeli önermeye başladım. Tabi ki sizin tecrübelerinize de saygım sonsuz.
Doğru sizi hatırladım hocam pardon . O monitör de sıkıntı yaşamıştın.Hocam şans işi dediğim gibi evet o arkadaşı biliyorum mag256f için incelemesi vardı fakat bende işte dediğim gibi panel kusurlu gelmişti. Bu söylediğim monitörde yenilenmiş bir sürüm.