Neler Yeni

4000 tl monitör önerisi

Banshee7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Batuhan K.
Merhabalar başlıkta belirttiğim gibi 4000-4500 civarı fiyatını hak eden monitör tavsiyelerin açığım 24 27 boyut fark etmez tamamen f/p olması yeterli. Şimdiden teşekkürler

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Arda Teksin
Merhabalar başlıkta belirttiğim gibi 4000-4500 civarı fiyatını hak eden monitör tavsiyelerin açığım 24 27 boyut fark etmez tamamen f/p olması yeterli. Şimdiden teşekkürler

g2422 modelini kullandım tam fp bir monitördü g2412in abisi olarak geçiyor attığım linkteki ise g2412f modeli paneli yenilenmiş model olarak geçmekte birazdan bende sipariş verecem. Biraz baktım tam emin olmamak ile yazıyorum bağlantı türünde dp yerine typce bağlantı gördüm ne kadar doğrudur bilmiyorum ama.

Banshee7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Batuhan K.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
peki hocam ghosting durumu nasıldı. Ve renk kalitesi herhangi bir korniği var mıydı

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Arda Teksin
peki hocam ghosting durumu nasıldı. Ve renk kalitesi herhangi bir korniği var mıydı
ben g2422 olanı kullandım ghosting yoktu hocam renk kalitesi olarak g2412 modeli biraz denklerine göre geride kalmaktaydı ama bu dediğim gibi yenilenmiş panele sahip o yüzden bende test amaçlı satın alacam kroniği yoktu ama elektronik şans işidir geçen mag256f aldım panel bozuk çıktı. G2412 modelini çok övmüşlerdi zamanında buda yenilenmiş hali daha iyidir diye düşünüyorum.

Banshee7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Batuhan K.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tamamdır çok teşekkürler. Fiyat olarak nasıl yakın zamanda indirim olur mu yarınki gaming gecesini bekleyeceğim fırsat bir şey gelmez ise alacağım büyük ihtimalle

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Arda Teksin
tamamdır çok teşekkürler. Fiyat olarak nasıl yakın zamanda indirim olur mu yarınki gaming gecesini bekleyeceğim fırsat bir şey gelmez ise alacağım büyük ihtimalle
şuan kampanyadaki fiyatı bu ortalama 5000 6000 civarında.

Vakando

80+

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Arda Teksin
5 gun önce 4000e satıldı bu parayı hakedmiyor.

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
676
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Arda Teksin

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
676
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
ayakları çok kötü ya birde plastik aşırı sallanıyordu bende mouse çevirirken falan g2412f tercih edilmesi daha mantıklı bence bunun yerine hem ayaklarıda metaldi.
Valla benim asıl önerim bu bütçeler de G244PF E2 modeli de monitörün kitabını yazmış bi arkadaşımız var forum da biliyorsundur. Rehberleri felan var, o arkadaşımız bu bütçeler de attığım modeli önerdiği ve G244PF E2 modelinin incelemeleri olmadığından, kağıt üstünde de pek hoşuna gitmediğini belirtmesi üzerine o modeli önermeye başladım. Tabi ki sizin tecrübelerinize de saygım sonsuz.

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Arda Teksin
Valla benim asıl önerim bu bütçeler de G244PF E2 modeli de monitörün kitabını yazmış bi arkadaşımız var forum da biliyorsundur. Rehberleri felan var, o arkadaşımız bu bütçeler de attığım modeli önerdiği ve G244PF E2 modelinin incelemeleri olmadığından, kağıt üstünde de pek hoşuna gitmediğini belirtmesi üzerine o modeli önermeye başladım. Tabi ki sizin tecrübelerinize de saygım sonsuz.
Hocam şans işi dediğim gibi evet o arkadaşı biliyorum mag256f için incelemesi vardı fakat bende işte dediğim gibi panel kusurlu gelmişti. Bu söylediğim monitörde yenilenmiş bir sürüm.

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
676
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Hocam şans işi dediğim gibi evet o arkadaşı biliyorum mag256f için incelemesi vardı fakat bende işte dediğim gibi panel kusurlu gelmişti. Bu söylediğim monitörde yenilenmiş bir sürüm.
Doğru sizi hatırladım hocam pardon 😃. O monitör de sıkıntı yaşamıştın.

Top Bottom