4000 tl pc

bu sistemin ekran kartını galax gtx 1650 super yapıp alırsan daha iyi bir performans alırsın zaten ryzen 5 1600 ryzen 5 2600 ü çok küçük bir o.c ile geçer
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.teknobiyotik.com/kampan...rlari/teknobiyotik-e2-oyuncu-bilgisayari.html 512 gb ssd yapıp alsam fiyat performans nasıl sizce daha iyisi bulunur mu 512 gb ssd yapınca 4000 TL oluyor
veya anakartını b450 yapıp ramleri 2x8 yaparsan yüksek performans alırsın

bunu aldıktan 1 ay sonra 1 ram daha alıcam 8 gb öyle yapıyım diyorum tavsiyen için sağol knkm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ana kartı b450 yapmam değer mi sence

B450 anakartlı sistem alman çok daha iyi olur, OC yapabilirsin, ilerde 4 ve 5.nesil ryzen takabileceksin.
Onun dışında 1600AF (12NM) = 2600

B450 anakartlı sistem alman çok daha iyi olur, OC yapabilirsin, ilerde 4 ve 5.nesil ryzen takabileceksin.
Onun dışında 1600AF (12NM) = 2600
5. Nesilmi? Sanmıyorum 3. nesil işlemcilerde bile bios güncellemesi istiyor bi belge falanmı okudun atarmısın rica etsem.

Bence böyle bir şey olmayacak b550 olabilir ama b450 olmayacak bu anakart üreticileri nerden ekmek yiyecekler?
Dostum hala bence diyorsun :D ?
MSI dan açıklama gelmiş işte daha ne kaynak gösterebilirim? İntele karşı olan rekabette büyük bir + sağlayacak AMD ye zaten.

Dostum hala bence diyorsun :D ?
MSI dan açıklama gelmiş işte daha ne kaynak gösterebilirim? İntele karşı olan rekabette büyük bir + sağlayacak AMD ye zaten.
Tamam doğrudur ama amd bu işten karlı çıkarda anakart firmaları zararlı çıkmazmı? nasıl böyle bir şey oldu garip yani intel tarafına alıştığım için inanamadım. ben a320 anakart kullanıyorum ozaman ilerde bi tane ikinci el 300 liraya anakart alıp ryzen 5600 takarım bakarım keyfime güzelmiş.

Tamam doğrudur ama amd bu işten karlı çıkarda anakart firmaları zararlı çıkmazmı? nasıl böyle bir şey oldu garip yani intel tarafına alıştığım için inanamadım. ben a320 anakart kullanıyorum ozaman ilerde bi tane ikinci el 300 liraya anakart alıp ryzen 5600 takarım bakarım keyfime güzelmiş.
Aslında 5.nesil karışık ona tam kesin diyemeyiz ama 4. nesil %100 ki bu bile bence gayet iyi.

Aslında 5.nesil karışık ona tam kesin diyemeyiz ama 4. nesil %100 ki bu bile bence gayet iyi.
Benim bence dediğim kısım 5. Nesil zaten tekrar diyorum bence 5. nesil desteği b550 anakartlara gelecektir ama 4. nesilde iyiymiş.

Geri