Borsa Kaplanı
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Ayrıca o sistem her oyunu açmaz haberiniz olsun. Yanlış anlamayın kötülemek için değil yardım etmek için böyle söylüyorum.
Lord' a tavsiye vermiştim kusura bakmayın. Monitör dahilmi?Hocam 4000tl ve biraz üzerine çıkabilirim dediğimde önerdiğiniz sistemler bunlar mı? Dalga mı geçiyorsunuz?
Sapphire’in RX 580 Pulse 8 GB bu ekran kartıyla daha iyi performans elde edebilirsinMonster laptopumu pc toplamak için sattım ve bütçem 4000 TL. Aklımdan geçen GTX 1660 super olan bir sistem. Çok az da olsa bütçemin üzerine çıkabilirim. Sizce yeni DA sistemini beklemeli miyim yoksa toplamaya başlamalı mıyım?
Lütfen ama lütfen bilginiz olmadan konuşmayın. 1660 RX580' e tek atar. Kendimde RX 580 kullanıyorum.Sapphire’in RX 580 Pulse 8 GB bu ekran kartıyla daha iyi performans elde edebilirsin
Bence bekle ben de laptopu u saticam monitör dahil 5000tl bütçe ölucak galibaMonster laptopumu pc toplamak için sattım ve bütçem 4000 TL. Aklımdan geçen GTX 1660 super olan bir sistem. Çok az da olsa bütçemin üzerine çıkabilirim. Sizce yeni DA sistemini beklemeli miyim yoksa toplamaya başlamalı mıyım?
Cs go da kaç fps alır bende masaüstü alicam laptopu satip4200TL civarına 1660Tİ ve Ryzen 1600 AF sistem toplanabiliyor.
MSI Armor alabilirsiniz soğutmasını yeni modellerde düzeltti.
Ryzen 1600 alırken, AF olmasına dikkat.
Anakarttan kısmayın.
1TB HDD al. SSD sonra alırsın.
16 RAM al.
Bütçe yetmezse kartı 1660 yapabilirsin. ❤
laptopun modeli neydi bende satıcam fiya bilgim olsunMonster laptopumu pc toplamak için sattım ve bütçem 4000 TL. Aklımdan geçen GTX 1660 super olan bir sistem. Çok az da olsa bütçemin üzerine çıkabilirim. Sizce yeni DA sistemini beklemeli miyim yoksa toplamaya başlamalı mıyım?