4000 TL sistem önerisi

Ayrıca o sistem her oyunu açmaz haberiniz olsun. Yanlış anlamayın kötülemek için değil yardım etmek için böyle söylüyorum.

4200TL civarına 1660Tİ ve Ryzen 1600 AF sistem toplanabiliyor.
MSI Armor alabilirsiniz soğutmasını yeni modellerde düzeltti.
Ryzen 1600 alırken, AF olmasına dikkat.
Anakarttan kısmayın.
1TB HDD al. SSD sonra alırsın.
16 RAM al.
Bütçe yetmezse kartı 1660 yapabilirsin. ❤

Donanım Arşivi sistemini bekle kesinlikle. Unutma RX 580 bile 2 sene boyunca yüksek ayarlarda oyun oynatabilir. Ultra takıntın yoksa kart olayını abartmana gerek yok. Ama paran varsa al en iyisini. :D

Monster laptopumu pc toplamak için sattım ve bütçem 4000 TL. Aklımdan geçen GTX 1660 super olan bir sistem. Çok az da olsa bütçemin üzerine çıkabilirim. Sizce yeni DA sistemini beklemeli miyim yoksa toplamaya başlamalı mıyım?
Sapphire’in RX 580 Pulse 8 GB bu ekran kartıyla daha iyi performans elde edebilirsin

Monster laptopumu pc toplamak için sattım ve bütçem 4000 TL. Aklımdan geçen GTX 1660 super olan bir sistem. Çok az da olsa bütçemin üzerine çıkabilirim. Sizce yeni DA sistemini beklemeli miyim yoksa toplamaya başlamalı mıyım?
Bence bekle ben de laptopu u saticam monitör dahil 5000tl bütçe ölucak galiba

Geçen yayında monitör dahil değil dediler hocam

4200TL civarına 1660Tİ ve Ryzen 1600 AF sistem toplanabiliyor.
MSI Armor alabilirsiniz soğutmasını yeni modellerde düzeltti.
Ryzen 1600 alırken, AF olmasına dikkat.
Anakarttan kısmayın.
1TB HDD al. SSD sonra alırsın.
16 RAM al.
Bütçe yetmezse kartı 1660 yapabilirsin. ❤
Cs go da kaç fps alır bende masaüstü alicam laptopu satip

laptopun modeli neydi bende satıcam fiya bilgim olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,374
Üyeler
187,951
Son üye
wastageeeaq
Geri