Hocam xiaomi nin yeni tabletini bekleyin.
Bu arada üstad ilgilendiğin için soruyorum bu sıralar ürün tedarik konusun da sıkıntı var gibi gözlemliyorum tabletin en kısa zaman çerçevesinde ne zaman girebilir satışa şimdiden teşekkürler.Ben de elimdekini satıp almayı düşünüyorum. bu fşyata daha iyi özellik sunan bir tablet yok diye biliyorum.
https://www.teknolojioku.com/donani...kiye-fiyati-netlesti-6142f32a851d5115f84b8785
Hocam ben de ne zaman geliceği ile bir bilgi bulamadım ancak türkiye fiyatı vs belli olduğu için yıl sonu, yıl başı gibi gelir diye tahmin ediyorum. Fiyatına göre gerçekten çok iyi bir tablet artı olarak klavye desteği falan gerçekten çok beğendim.Katılıyorum kesinlikle beklenmesi gerek.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada üstad ilgilendiğin için soruyorum bu sıralar ürün tedarik konusun da sıkıntı var gibi gözlemliyorum tabletin en kısa zaman çerçevesinde ne zaman girebilir satışa şimdiden teşekkürler.
valla 1 hafta önce ipad 9. nesil 256gb 3999TL alınıyordu, şuan 5599TL zam koymuşlar bir çıksaydı da öyle zam yap be apple almayı planlıyordum baya iyi idi fiyatı.Bütçe: 4000 TL
Microsoft Office uygulamaları kullanacağım, yazı yazacağım, ders çalışacağım ve videolar izleyeceğim.