threepointer
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
- Bütçe
- 4000
Merhaba, 4000 TL bütçe ile telefon alacağım. En iyi telefon hangisidir önerilerinizi bekliyorum
gm 22 plus nasıldır bu fiyat için kamerası ve ekranı daha iyi sanırımXiaomi Redmi 9C 4GB Ram Cep Telefonu, 128GB Depolama, Mavi (Xiaomi Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronik
Xiaomi Redmi 9C 4GB Ram Cep Telefonu, 128GB Depolama, Mavi (Xiaomi Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Bunu öneririm ek olarak telefon alacaksanızda en az 128gb hafızası olsun hocam
general mobile asla tavsiye etmem 1 sene kullandım asla almayacağım telefonlar listesinde nedeni ise, sarjı %15'de aniden kapanabilir, sarjda takınca %100 olmaz %98 veya %95'de kalır ek olarak oyun oynatınca çok fazla ısınıyor el yakacak derecede benim tavsiyem xiaomi modellerinden birisi hocam kardeşimede size attığım modeli aldık cidden 5 aydır sorunsuz en azından donmuyor 128gb de yeterli zatengm 22 plus nasıldır bu fiyat için kamerası ve ekranı daha iyi sanırım
bir de redmi 9 var 64 gb lık sd kart takarsam 9c den daha iyi gibi duruyor özelliklerigeneral mobile asla tavsiye etmem 1 sene kullandım asla almayacağım telefonlar listesinde nedeni ise, sarjı %15'de aniden kapanabilir, sarjda takınca %100 olmaz %98 veya %95'de kalır ek olarak oyun oynatınca çok fazla ısınıyor el yakacak derecede benim tavsiyem xiaomi modellerinden birisi hocam kardeşimede size attığım modeli aldık cidden 5 aydır sorunsuz en azından donmuyor 128gb de yeterli zaten