Neler Yeni

Öneri 4000 TL'ye kulak üstü kulaklık önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Koray Alagöz
Bütçe
4000
SteelSeries'in Arctis Nova 3 kulaklığını aldım sürücüsü küçük geldi, onu iade edip başka kablolu kulaklık almayı düşünüyorum. Önerebileceğiniz kulaklık var mı? Birde medimarktan mağazadan aldım kulaklığı ambalajı açıldı ve 1 saat falan kullandım iade alırlarmı? 14 gün geçmedi cihazada zarar gelmedi.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,758
İsim
Emir
Mağazadan aldığınız için iade edilmiyor diey biliyorum.Eğer internetten alsaydınız 14gün koşulsuz iade vardı

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Koray Alagöz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mağazadan aldığınız için iade edilmiyor diey biliyorum.Eğer internetten alsaydınız 14gün koşulsuz iade vardı
Ama kulaklığın örnek ürünü yoktu benzer Bi modeli deneyerek aldım birde mediamarktın sitesine baktım fiş fatura varsa 14 gün içinde iade vardır yazıyor.

Ekler

• Screenshot_20241020_131109.jpg
    Screenshot_20241020_131109.jpg
    642.9 KB · Hit: 16

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,758
İsim
Emir
Ama kulaklığın örnek ürünü yoktu benzer Bi modeli deneyerek aldım birde mediamarktın sitesine baktım fiş fatura varsa 14 gün içinde iade vardır yazıyor.
Olabilir bi mağazayla iletişime geçin eğer iade kabul etmezler ise bu mesajı gösterın

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Koray Alagöz
Olabilir bi mağazayla iletişime geçin eğer iade kabul etmezler ise bu mesajı gösterın
Tamamdır onun yerine değişebileceğim güzel rahat ve oyunda ses kasabileceğim kulaklık önerebilir misiniz? 3 kulaklık arasında kaldım razer blackshark v2, HyperX Cloud 3 Corsair HS 80 HS 80 nin 4000 TL olduğunu söylüyorlar ama internette 12.000TL birde bunların kablolu modelini tercih edeceğim.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,758
İsim
Emir
Tamamdır onun yerine değişebileceğim güzel rahat ve oyunda ses kasabileceğim kulaklık önerebilir misiniz? 3 kulaklık arasında kaldım razer blackshark v2, HyperX Cloud 3 Corsair HS 80 HS 80 nin 4000 TL olduğunu söylüyorlar ama internette 12.000TL birde bunların kablolu modelini tercih edeceğim.
Hs80 aktif olarak kullanıyorum şu anda stok bulanmadığı için çok gereksiz pahalı.Alacaksanız cloud 3 alablrsnız fakat onun da indirime girmesini bekleyin derim güncel fiyatı 3.2k fakat indirimle 2.5k lara falan iniyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Koray Alagöz
Birde
Hs80 aktif olarak kullanıyorum şu anda stok bulanmadığı için çok gereksiz pahalı.Alacaksanız cloud 3 alablrsnız fakat onun da indirime girmesini bekleyin derim güncel fiyatı 3.2k fakat indirimle 2.5k lara falan iniyor.
Birde şöyle bir şey soracağım ürünü aldığımda ambalajın açılma yerlerinden açık çıkmıştı kutusundan onu ne diyeceğim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Ömer Gedik
Cloud III veya HS80 tercih edebilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Koray Alagöz
Onlar açık diey biliyorum şeffaf beyaz ambalajdan kastınız ise
Ortasında çıkarmak için delikli bir şey yapmışlar ordan açık geldi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O delikli yeri yırtık geldi.

Top Bottom