Aldıktan bir kaç ay sonra bi elektrik kesintisinde patlayabilir bilemeyiz.Peki psu kısa veya uzun vadede çok mu sorun çıkartır?
Aldıktan bir kaç ay sonra bi elektrik kesintisinde patlayabilir bilemeyiz.Peki psu kısa veya uzun vadede çok mu sorun çıkartır?
Yok be sorun olmaz benim everse patlamadı ahhahahaAldıktan bir kaç ay sonra bi elektrik kesintisinde patlayabilir bilemeyiz.
Aldıktan bir kaç ay sonra bi elektrik kesintisinde patlayabilir bilemeyiz.
tavsiyelerinizi ileteceğim muhtemelen değiştirir en kısa sürede eğer alacak olursaYok be sorun olmaz benim everse patlamadı ahhahaha
Fiyatını hak etmez diyebilirim. VA panel monitör almazdım.peki son olarak bu siteme MSİ G27C4X monitör nasıl olur?
Mesaj otomatik birleştirildi:
tavsiyelerinizi ileteceğim muhtemelen değiştirir en kısa sürede eğer alacak olursa
BencedeFiyatını hak etmez diyebilirim. VA panel monitör almazdım.
aynı bütçede aynı özelliklerde ne önerirsiniz 27 inç 240 hz 1ms
Vatan dışı al bari monitörü 27 neden alıyor ? Yüksek hz istiyor fps oyuncusu diyelim küçük monitör ister. Büyük istiyorsa neden 240hz istiyor ? Hangi ilde oturuyor bu arada ?aynı bütçede aynı özelliklerde ne önerirsiniz 27 inç 240 hz 1ms
aynı bütçede aynı özelliklerde ne önerirsiniz 27 inç 240 hz 1ms
IspartaVatan dışı al bari monitörü 27 neden alıyor ? Yüksek hz istiyor fps oyuncusu diyelim küçük monitör ister. Büyük istiyorsa neden 240hz istiyor ? Hangi ilde oturuyor bu arada ?
Asus TUF Gaming VG249QM1A 23.8" 1 ms Full HD IPS 270 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG249QM1A 23.8" 1 ms Full HD IPS 270 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG249QM1A 23.8" 1 ms Full HD IPS 270 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.816,73 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Vatan dışı al bari monitörü 27 neden alıyor ? Yüksek hz istiyor fps oyuncusu diyelim küçük monitör ister. Büyük istiyorsa neden 240hz istiyor ? Hangi ilde oturuyor bu arada ?
Asus TUF Gaming VG249QM1A 23.8" 1 ms Full HD IPS 270 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG249QM1A 23.8" 1 ms Full HD IPS 270 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG249QM1A 23.8" 1 ms Full HD IPS 270 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.816,73 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
AOC C27G2ZE/BK 27" 0.5 ms Full HD Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC C27G2ZE/BK 27" 0.5 ms Full HD Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC C27G2ZE/BK 27" 0.5 ms Full HD Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 6.156,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Teşekkürler önerileriniz için
İps olarak bu var kalan bütün monitörler Va panel 240 hz
Valla böyle bir sistem alıyor internetten alsın derim.Isparta
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkürler önerileriniz için