Neler Yeni

Öneri 40000TL laptop önerisi

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,060
İsim
Qwerty1029384756

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Mahir Cengiz
Hocam bu bilgisayarı beğendim ancak ses konusunda ne kadar çok sonuçta üniversite ve yurt içinde kullanacağım.
Hocam bende yurtta kullanıyorum geceleri kafam atınca gta 5 falan giriyorum bir kez bile odada ki arkadaşlarda şikayet almadım. Şunuda ekleyim ben cihazı varsayılan modda kullanıyorum performans moduyla arasında çok fark yok oyunlarda vs. aynı performansı veriyor sadece temizlik macun değişimi vs. yapmadığınızda ani droplara neden oluyor performans modunda bu olmuyor cihaza iyi bakılırsa bu cihaz varsayılan cihazı bana kalırsa performans modunda sınırları zorlamaya gerek kalmıyor.
Servisin göndereceğinden şüpheliyim ve adaptör fiyatları da eklenirse bütçeyi zorlar eğer şiddetle tavsiye ediyorum derseniz işlemciye watt sınırı koyarım ancak victus ve acer daha alınabilir duruyor. Ram konusunda ben sonradan takarım o zaman
Hocam ben bu fiyatlarda asus bulamadım eğerki asus alayım dersem bu özelliklerde bir asus ne kadar fiyat çıkarır?
İlk başta gönderdiler çoğu kişiye sonra herkes adaptör değişimi talebinde bulunda akıllandılar vazgeçtiler değişim yapmaktan yenisini vermezler yani boşuna ümitlenmeyin. Kaliteli bir 230w adaptör 2k civarı fiyat çıkartır değmez işlemciye limit koyup kullanmak daha mantıklı. Rami sizin ilave etmeniz daha ekonomik olacaktır haklısınız. Normalde tuf da önerilebilir cihazlar ama fiyatları çok arttı bu bütçelerde adam akıllı asus cihazı kalmadı ama fiyat düşerse alınabilir.
Gözden kaçırmışım fiyatı uygun geldi linkini attığım cihazın daha iyi işlemcili versiyonu alınabilir kesinlikle.

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Burak Tuncay
42k ya 4050 önerirken aklından ne geçiyordu?

Listenize ekleyebilirsiniz. https://www.n11.com/urun/acer-nitro...tu-bilgisayar-55672646?magaza=bozdanteknoloji
HP Victus 16 S0018NT en mantıklı seçenek gibi duruyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam sizin önerileriniz nelerdir
Bence bu laptoplardan en mantıklısı HP Victus 16 S0018NT gibi duruyor. Acer Nitro 5 güzel bir laptop, ekranı da çok iyi. Ama şöyle bir gerçek var: HP Victus 16'daki konforu Acer Nitro 5'te asla bulamazsın. HP'deki R5 7640HS hem performanslı hem de verimli bir işlemci.

Son düzenleme:

gamer2749

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Furkan
HP Victus 16 S0018NT en mantıklı seçenek gibi duruyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence bu laptoplardan en mantıklısı HP Victus 16 S0018NT gibi duruyor. Acer Nitro 5 güzel bir laptop, ekranı da çok iyi. Ama şöyle bir gerçek var: HP Victus 16'daki konforu Acer Nitro 5'te asla bulamazsın. HP'deki R5 7640HS hem performanslı hem de verimli bir işlemci.
Lenovo hakkında yorum yapmamışsınız acer çok ses yapar dedikleri için onu araştırıyordum victustan daha iyi değil mi lenovolar
Elimde bu lenovolar var hp iyi sıkıntı çıkarmaz ancak bu laptopların daha alınabilir olduğunu düşünüyordum eğer ki hp önerirken özel bir nedeniniz varsa lütfen belirtin

Top Bottom