40000TL Monitör Dahil Sistem

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Reaksiyon skoru
2,802
Bütçe
40000
Arkadaşım için her şey dahil (kasa+monitör) 40000TL'lik bir sistem arıyorum. Mümkünse parçaları iyi markalı sistem var mıdır önerdiğiniz?

Fiyatlardan dolayı piyasayı fazla takip etmiyorum artık. Monitör için şöyle bir şey düşündüm şimdilik.

Arkadaşım için her şey dahil (kasa+monitör) 40000TL'lik bir sistem arıyorum. Mümkünse parçaları iyi markalı sistem var mıdır önerdiğiniz?

Fiyatlardan dolayı piyasayı fazla takip etmiyorum artık. Monitör için şöyle bir şey düşündüm şimdilik.
Nasıl bir monitör istersiniz? Nasıl bir kullanım senaryonuz var? Renkler, dizi, film vb. sizin için ne kadar önemli?

Nasıl bir monitör istersiniz? Nasıl bir kullanım senaryonuz var? Renkler, dizi, film vb. sizin için ne kadar önemli?
Ben değil arkadaşım kullanacak. 144hz+ 1080p ve ips standart bir monitör olsun yeter. Fakat şu anda monitörden çok pc'yi halletmemiz lazım.

İlk pc'si olacak. Eskiden lol falan oynuyordu, renkleri doğru yansıtsın yeter.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Stok yok.
İncehesap gaming gecesini bekleyin iyi bir RX 9060 XT 16 GB sistem gelebilir. Monitör olarak Samsung eğitim indirimi ile 6 bin TL'e Samsung Odyssey G4 240 Hz alabilirsiniz.

İncehesap gaming gecesini bekleyin iyi bir RX 9060 XT 16 GB sistem gelebilir. Monitör olarak Samsung eğitim indirimi ile 6 bin TL'e Samsung Odyssey G4 240 Hz alabilirsiniz.
Kendim için alsam beklerdim fakat yarın alması gerektiği için gaming gecesini beklemeyecek. Zaten 9060 XT 16GB bir sistemin geleceğinin garantisi de yok. Şu an alınabilecek bir öneriniz varsa ona bakabilirim.

Bir de SSD'i Kioxia G3 yap. Monitör olarak Samsung eğitim indirimi ile 6 bin TL'e Samsung Odyssey G4 240 Hz alabilirsin.
Monitör bütçeyi aşıyor maalesef. Ayrıca arkadaş öğrenci değil, eğitim indiriminden yaararlanamıyor. Şu monitörü düşündüm, monitöre 4.5K gibi bir bütçe kalıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,364
Üyeler
183,418
Son üye
ererdo0
Geri