Teşekkür ederimUmarım her şey gönlüne göre olur. Gerçekten koca yürekli bir insansın projelerinde başarılar diliyorum. Eğer herhangi bir şeye ihtiyacın olursa banada mesaj atabilirsin elimden gelen desteği senden esirgemeyeceğim
Çok düşünceli bir davranış ama ölücüler gelmezse iyi olur onu ayırt etmek zor olur işin zor reisÖncelikle herkese selam dostlar. Şuan aktif olarak yürüttüğüm Bilgisayar Programı , Spotify ve Youtube üzerinde yayınlanacak olan şarkı projelerim devam ediyor ve sağlam yerden geliyorum. Yani eğlencesine yapmıyorum bu işi. Ben hayatım boyunca istediğim bilgisayara sahip olamadım ve hep elimde ki 2 laptop ile yetindim. Birisi benim 6 yıllık diğeri 1.5 yıllık yoldaşımdı. Projelerimi 1.5 yıllık yoldaşım ile gerçekleştirmeye başlamıştım ama şuan ikisi de yabancı ellerde. Haziran ayı içerisinde hayallerimdeki sisteme kavuşup projelerimi yayınlamayı hedefliyorum. Bilgisayar , donanım kelimelerini bana açıklayan ve daha bir bilgisayarın içinde ne olur onu bile bilmez iken bana bunların hepsini öğreten @Abdullah Hacıgül ve tüm DA ekibine sonsuz teşekkürler. Eğer Abdullah abinin de izni olursa , siz sevgili DA sevdalılarına destek amaçlı "gerçekten" ihtiyacı olan arkadaşlarımıza bizzat donanım desteği sağlayacağım. Amacım ne popüler olmak ne gösteriş yapmak. Babam bana hayatım boyunca acımasız olmam gerektiğini söylerdi. Ama ben hep içimde o merhamet duygusunu yaşardım hala yaşıyorum. İnsanların mutlu olmasına vesile olmak istiyorum. Onların bir gülümsemesi benim için o kadar anlamlı ki anlatamam. Kısacası Abdullah abi onaylar ise "Donanım Arşivi" adı altında ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ileride yardım etmeyi amaçlıyorum. Buraya kadar okuduğunuz için teşekkürler , iyi forumlar.
İyi bir yaklasimÖncelikle herkese selam dostlar. Şuan aktif olarak yürüttüğüm Bilgisayar Programı , Spotify ve Youtube üzerinde yayınlanacak olan şarkı projelerim devam ediyor ve sağlam yerden geliyorum. Yani eğlencesine yapmıyorum bu işi. Ben hayatım boyunca istediğim bilgisayara sahip olamadım ve hep elimde ki 2 laptop ile yetindim. Birisi benim 6 yıllık diğeri 1.5 yıllık yoldaşımdı. Projelerimi 1.5 yıllık yoldaşım ile gerçekleştirmeye başlamıştım ama şuan ikisi de yabancı ellerde. Haziran ayı içerisinde hayallerimdeki sisteme kavuşup projelerimi yayınlamayı hedefliyorum. Bilgisayar , donanım kelimelerini bana açıklayan ve daha bir bilgisayarın içinde ne olur onu bile bilmez iken bana bunların hepsini öğreten @Abdullah Hacıgül ve tüm DA ekibine sonsuz teşekkürler. Eğer Abdullah abinin de izni olursa , siz sevgili DA sevdalılarına destek amaçlı "gerçekten" ihtiyacı olan arkadaşlarımıza bizzat donanım desteği sağlayacağım. Amacım ne popüler olmak ne gösteriş yapmak. Babam bana hayatım boyunca acımasız olmam gerektiğini söylerdi. Ama ben hep içimde o merhamet duygusunu yaşardım hala yaşıyorum. İnsanların mutlu olmasına vesile olmak istiyorum. Onların bir gülümsemesi benim için o kadar anlamlı ki anlatamam. Kısacası Abdullah abi onaylar ise "Donanım Arşivi" adı altında ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ileride yardım etmeyi amaçlıyorum. Buraya kadar okuduğunuz için teşekkürler , iyi forumlar.
Kralll adamÖncelikle herkese selam dostlar. Şuan aktif olarak yürüttüğüm Bilgisayar Programı , Spotify ve Youtube üzerinde yayınlanacak olan şarkı projelerim devam ediyor ve sağlam yerden geliyorum. Yani eğlencesine yapmıyorum bu işi. Ben hayatım boyunca istediğim bilgisayara sahip olamadım ve hep elimde ki 2 laptop ile yetindim. Birisi benim 6 yıllık diğeri 1.5 yıllık yoldaşımdı. Projelerimi 1.5 yıllık yoldaşım ile gerçekleştirmeye başlamıştım ama şuan ikisi de yabancı ellerde. Haziran ayı içerisinde hayallerimdeki sisteme kavuşup projelerimi yayınlamayı hedefliyorum. Bilgisayar , donanım kelimelerini bana açıklayan ve daha bir bilgisayarın içinde ne olur onu bile bilmez iken bana bunların hepsini öğreten @Abdullah Hacıgül ve tüm DA ekibine sonsuz teşekkürler. Eğer Abdullah abinin de izni olursa , siz sevgili DA sevdalılarına destek amaçlı "gerçekten" ihtiyacı olan arkadaşlarımıza bizzat donanım desteği sağlayacağım. Amacım ne popüler olmak ne gösteriş yapmak. Babam bana hayatım boyunca acımasız olmam gerektiğini söylerdi. Ama ben hep içimde o merhamet duygusunu yaşardım hala yaşıyorum. İnsanların mutlu olmasına vesile olmak istiyorum. Onların bir gülümsemesi benim için o kadar anlamlı ki anlatamam. Kısacası Abdullah abi onaylar ise "Donanım Arşivi" adı altında ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ileride yardım etmeyi amaçlıyorum. Buraya kadar okuduğunuz için teşekkürler , iyi forumlar.
Ne kadar güzel yazmışsın gideceğin yolda başarılar , ayrıca içindeki o merhamet duygusu hiç sönmesin olur muÖncelikle herkese selam dostlar. Şuan aktif olarak yürüttüğüm Bilgisayar Programı , Spotify ve Youtube üzerinde yayınlanacak olan şarkı projelerim devam ediyor ve sağlam yerden geliyorum. Yani eğlencesine yapmıyorum bu işi. Ben hayatım boyunca istediğim bilgisayara sahip olamadım ve hep elimde ki 2 laptop ile yetindim. Birisi benim 6 yıllık diğeri 1.5 yıllık yoldaşımdı. Projelerimi 1.5 yıllık yoldaşım ile gerçekleştirmeye başlamıştım ama şuan ikisi de yabancı ellerde. Haziran ayı içerisinde hayallerimdeki sisteme kavuşup projelerimi yayınlamayı hedefliyorum. Bilgisayar , donanım kelimelerini bana açıklayan ve daha bir bilgisayarın içinde ne olur onu bile bilmez iken bana bunların hepsini öğreten @Abdullah Hacıgül ve tüm DA ekibine sonsuz teşekkürler. Eğer Abdullah abinin de izni olursa , siz sevgili DA sevdalılarına destek amaçlı "gerçekten" ihtiyacı olan arkadaşlarımıza bizzat donanım desteği sağlayacağım. Amacım ne popüler olmak ne gösteriş yapmak. Babam bana hayatım boyunca acımasız olmam gerektiğini söylerdi. Ama ben hep içimde o merhamet duygusunu yaşardım hala yaşıyorum. İnsanların mutlu olmasına vesile olmak istiyorum. Onların bir gülümsemesi benim için o kadar anlamlı ki anlatamam. Kısacası Abdullah abi onaylar ise "Donanım Arşivi" adı altında ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ileride yardım etmeyi amaçlıyorum. Buraya kadar okuduğunuz için teşekkürler , iyi forumlar.