güncel fiyatları bilmem, alıyor olsam kingston nv3 modeli yada wd black serisinden alırdım
neden green olanı degılalabilirseniz wd black olmadı wd blue
kingston olan wd green ile wd blue arası gibi bir şey
Ortalama yazma dayanıklılığı green de kingstondan bile düşük blue 3-4 katı gibi. Black daha da iyi dayanıklılıkta. Yani daha uzun süre gider. Onun dışında performansları arasında anlaşılacak kadar fark yok. Wd blue veya black dan aşağısına bakma hocam. 500g crucial falan da bakmana gerek yok. Kingston fury önermiyorum bu sefer de bütçeyi çok aşar tabi ona gelene kadar dramli modellere bakmaya başlarızneden green olanı degıl
galiba wd black alacagım hocamSN5000 kullanıyorum memnunum. Alırken iyice sorup soruşturmuştum size de öneririm.
hocam ıdareten degılde boyle saglamından 3 4 yıl kullanabılecegım bır ssd arıyorum aslında black yeterlı dıyorsan alabılırımOrtalama yazma dayanıklılığı green de kingstondan bile düşük blue 3-4 katı gibi. Black daha da iyi dayanıklılıkta. Yani daha uzun süre gider. Onun dışında performansları arasında anlaşılacak kadar fark yok. Wd blue veya black dan aşağısına bakma hocam. 500g crucial falan da bakmana gerek yok. Kingston fury önermiyorum bu sefer de bütçeyi çok aşar tabi ona gelene kadar dramli modellere bakmaya başlarız. wd blue veya black idareten iyidir hocam.
çet çipiti ye sorabilirsinneden green olanı degıl
Hocam 1 tb wd blue mu yoksa 500gb wd black mi ?Ortalama yazma dayanıklılığı green de kingstondan bile düşük blue 3-4 katı gibi. Black daha da iyi dayanıklılıkta. Yani daha uzun süre gider. Onun dışında performansları arasında anlaşılacak kadar fark yok. Wd blue veya black dan aşağısına bakma hocam. 500g crucial falan da bakmana gerek yok. Kingston fury önermiyorum bu sefer de bütçeyi çok aşar tabi ona gelene kadar dramli modellere bakmaya başlarız. wd blue veya black idareten iyidir hocam.
1tb wd blueHocam 1 tb wd blue mu yoksa 500gb wd black mi ?